Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trágyával és égő szénabálákkal zárják le az autópályákat a gazdák Hollandiában

888.hu

2022.07.29. 10:46

A holland autópályákat, köztük a Groningen és Drachten közötti A7-est és az A1-est Poorest közelében csütörtökön ismét lezárták – közölte a Rijkswaterstaat, az utak karbantartásáért felelős kormányzati szerv.

 

 

Állati trágyát, autógumikat és egyéb hulladékot szórtak szét az utakon szerdán és csütörtök reggel, majd szénabálákat gyújtottak fel, ami különösen sötétben veszélyes helyzeteket okozott az autósoknak.

– jelentette a De Telegraaf című napilap.

 

(Photo by News United / ANP MAG / ANP via AFP)

 

Legalább két, több autót érintő balesetet jegyeztek fel az utakon lévő szemét miatt, eddig azonban senki sem sérült meg súlyosan – közölte a holland közszolgálati NOS.

 

 

Az utak megtisztítását megakasztotta, hogy a hulladékkupacokban azbesztet találtak, valamint a takarító személyzetet is megfenyegették azzal, hogy következményekkel jár, ha folytatják a munkájukat. Sok vállalkozó azt is közölte a kormánnyal, hogy ettől függetlenül sem akarnak segíteni a takarításban, mivel támogatják a gazdák ügyét, akik közül vannak olyanok, akik egyben az ügyfeleik is.

Az elmúlt hónap tüntetései során holland gazdák ezrei blokkolták a traktorjaikkal az utakat, dacolva Mark Rutte globalista miniszterelnök zöld programjával.

 

A nitrogénkibocsátás 50 százalékos csökkentésére irányuló ellentmondásos tervek miatt Hollandiában a mezőgazdasági területek több mint 30 százalékát bezárhatják, ami több ezer ember megélhetését veszélyezteti, akik közül vannak olyan családok, akik már generációk óta művelik a földjüket.

 

Rutte szerint a lépésre azért van most szükség, hogy megfeleljen az „Európai Unió által az élővilág megőrzésére vonatkozóan támasztott követelményeknek”, a gazdák szerint viszont a kormány már ezzel az intézkedéssel túl messzire megy. Más uniós tagállamok ugyanis nem hoznak ilyen döntést.

 

(Photo by News United / ANP MAG / ANP via AFP)

 

Az útlezárásokra reagálva a holland tejtermelők szövetségének elnöke, Henk Bleker már felszólította a tiltakozókat, hogy tartózkodjanak az „emberi életeket veszélyeztető” akcióktól. Elmondta hogy „radikálisan elutasítja ezt a fajta tüntetési módot”, azzal érvelve, hogy ez azt eredményezheti, hogy a közvélemény az ügy ellen fordul. A kaotikus jelenetekért azonban végső soron a kormányt tette felelőssé, amely nem hajlandó leülni tárgyalni a gazdákkal.

 

Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor a Breitbart News Daily-nek nyilatkozva a hónap elején azt mondta , hogy országát a Világgazdasági Fórum Great Reset kísérleti terepeként használják fel. Közölte, hogy az élelmiszerellátás feletti hatalom átvételével a kormányok „teljes ellenőrzést gyakorolhatnak” az emberek élete felett, „ha meg tudják határozni, hogy mit és mikor lehet enni vagy nem”.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére