Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transzszexuális mesekönyv svéd óvodásoknak

888.hu

2017.11.21. 23:38

Szerencsére a svéd gyerekek sem maradnak transzszexuálisokról szóló esti mese nélkül Svédországban. A legújabb LMBTQ-mesekönyvben a fõszereplõ egy transznemû férfi, akinek van egy lova, amelyik kutyának képzeli magát.
STOCKHOLM, 23:38

Szerencsére a svéd gyerekek sem maradnak transzszexuálisokról szóló esti mese nélkül Svédországban. A legújabb LMBTQ-mesekönyvben a főszereplő egy transznemű férfi, akinek van egy lova, amelyik kutyának képzeli magát.

A Hästen & Husse című mesekönyvben egy "férfi" együtt lakik lovával. A mese "férfi" főhősét női ruhákban ábrázolják, és rúzst is visel. A transznemű férfi háziállata, a ló pedig "transzfajú", szóval azt képzeli magáról, hogy egy kutya. Õrület.

Susanne Pelger, a könyv szerzője az SVT svéd médiumnak nyilatkozva elmondta, hogy reméli, hogy az óvodások a mese hatására felismerik, hogy "azok lehetnek, akik csak lenni akarnak" – írja a Breitbart.

Pelger, akinek PhD-je van genetikából és biológiából, elmondta, hogy a 32 oldalas mesekönyv ötlete akkor fogant meg benne, amikor találkozott több, nemváltó műtéten átesett diákkal a Lundi Egyetemen.

A kutató azt is hozzátette, hogy úgy érezte, hogy a nemváltoztatás inkább tabutémának számított a gyerekeknél, míg az azonos nemű párok teljesen hétköznapinak – és ezért is volt szükség a mesekönyvre.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy a könyv egyszerűen egy férfiról szól-e, aki nőnek öltözik és rúzst visel, Pelger elmondta, hogy

nem ilyen egyszerű a helyzet. Csak azért, mert XX vagy XY kromoszómáink vannak, a nemek nem meghatározottak, vannak más variációk. A hormonok mellett a környezet és személyiség is szerepet játszik [a nemi identitás kialakulásában]. Ez nagyon bonyolult."

Pelger szerint már olvastatták gyerekekkel a könyvet, és miután megkérdezték tőlük, hogy egy férfi is viselhet-e rúzst, akkor a gyerekek azt mondták, hogy "igen".

Nyugat-Európában a transzneműség egyre felkapottabb, ám jobb ha megjegyezzük, hogy három orvosból egy sem ajánlja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére