Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump segítségével előztek meg terrortámadásokat

Ányos Miklós

2019.12.29. 19:30

Putyin megköszönte Trumpnak a terrorcselekmények megelőzésében segítséget nyújtó információkat.

Vlagyimir Putyin orosz elnök köszönetet mondott Donald Trump amerikai elnöknek vasárnapi telefonbeszélgetésük alkalmával a hírszerzési csatornákon továbbított információért, amely terrorcselekmények megelőzésében segített – közölte a Kreml sajtószolgálata.

A Kreml közleményével szinte egyidejűleg az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) arról számolt be, hogy az amerikai partnerszolgálatok információi alapján december 27-én elfogtak két orosz állampolgárt, aki terrorcselekményt készült elkövetni az újévi ünnepségek idején Szentpéterváron, olyan helyeken, ahol emberek nagyobb számban gyülekeznek. Az FSZB hozzátette, a férfiaknál olyan tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, amelyek alátámasztják a feltételezést.

Vlagyimir Putyin megköszönte Donald Trumpnak a hírszerzési csatornákon továbbított információt, amely oroszországi terrorcselekmények megelőzésében segített

– tájékoztatott szűkszavú, részleteket mellőző közleményében az orosz elnöki hivatal.

A Kreml szerint a két vezető megvitatta a kölcsönös érdeklődésre számot tartó kérdéseket és a terrorizmus elleni harcban folytatott kétoldalú együttműködés folytatását. A telefonbeszélgetés az orosz fél kezdeményezésére történt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére