Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump szerint Joe Biden a harmadik világháború felé vezetheti Amerikát

888.hu

2022.11.08. 11:40

Ismét megszólalt a volt elnök.

 

Donald Trump a „Mentsétek meg Amerikát!” elnevezésű kongresszuson arról beszélt, hogy az Egyesült Államok biztonságosabb volt az ő négyéves elnöksége alatt, mint Biden hivatali ideje alatt.

Trump azért is szidta Joe Bident, mert az adóhivatal ügynökeinek száma 87 ezerre emelkedett. Véleménye szerint inkább a határőrség számát kellene megduplázni.

 

Olyan törvényt kellene elfogadnunk, amely deportál minden illegális bevándorlót, akinek Joe Biden törvénytelenül megengedte, hogy betörjön az országunkba.”

– tette hozzá.

 

 

Amerika újra naggyá válik. És meg is fogjuk csinálni. Először újra biztonságossá kell tennünk Amerikát. Most nem biztonságos. Már nem biztonságos az országunk. Tudják, nagyon kemény voltam Afganisztánnal szemben. Beszéltem a vezetőjével, Abdullal. A fake news gyár megőrült: »Miért hívtad fel a tálibokat?« (...) Abdul és én nagyon jól kijöttünk egymással. Utálták, amikor azt mondtam, hogy nagyon jól kijöttem Kim Dzsong Unnal.”

– mondta.

Trump ezután arra figyelmeztetett, hogy Biden vezetése egy harmadik világháborúba sodorhatja Amerikát Észak-Koreával, Oroszországgal és más globális nagyhatalmakkal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére