Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Üdvözlünk 1984-ben: saját kiskorú liberális lánya uszította anyjára az antifasisztákat

888.hu

2021.01.13. 06:59

Ott tartunk, hogy emberek éljeneznek, hogy gyerekek saját szüleiket lincseltetik meg a kultistákkal.

 

Bejárta a világhálót múlt szerdán egy videó, amely azt mutatja, hogy egy csoport Trump-tüntető közé beférkőzik egy Ashanti nevű néger nő, aki egyébként a rendezvény biztonságát lett volna hivatott megőrizni, és ott egy tüntetővel közelharcba bocsátkozik. A testes fekete biztonsági őr és a középkorú fehér nő harcából természetesen az előbbi jött ki győztesen: törött és vérző orral hagyta ott a tüntetőt. Még egyszer leírom: a feladata az lett volna, hogy az ilyen eseteket megakadályozza. A cég természetesen azonnal, még ott, a helyszínen kirúgta a nőt.

Önmagában ez a történet 2021-ben már nem érdekes, hiszen sajnos annyi hasonlót olvastunk tavaly. Mint ahogy abban sincs semmi különleges, hogy az antifasiszta fórumokon hajtóvadászat indult a tüntető nő ellen: hogy hívják, hol él, hol dolgozik, stb.

Amin viszont egy év koronavírus, a kommunizmus szellemének feltámadása és egy félig kirobbant második amerikai polgárháború után is meg fogsz lepődni, az az, hogy

a nőt nem más, mint tulajdon liberális lánya dobta fel az antifa csőcseléknek.

A lány neve Helena Duke, leszbikus, képén melltartóban pózol, és 18 éves – erről büszkén számolt be a Twitteren, még kiskorúként, hogy „végre semlegesítheti retardált anyja szavazati jogát, és ettől erőteljesnek érzi magát”.

Ezt írta a Twitteren az anyját ábrázoló kép alá:

„Helló, itt a család leszbikus liberális tagja, akit túl sokszor kidobtak már nézetei és BLM-tüntetések miatt ahhoz, hogy érdekelje, mi fog történni vele, szóval

anyám: Therese Duke,

nagybátyám: Richard Lorenz,

nagynéném: Annie Lorenz”.

A lányról egyébként kiderült, hogy nem dobták ki otthonról, azért nem lakik otthon, mert főiskolára (college) jár, amit nem mellesleg az édesanyja finanszírozott, mivel nem került be ösztöndíjjal. Amerikában pedig az egyetem nem olcsó mulatság.

Egy-egy ilyen doxxolás után a kultisták teljesen ellehetetlenítik az áldozat életét: a háza előtt várják baseballütővel, megzsarolják a munkaadóját, hogy amíg nem rúgja ki, addig puszítják az üzletét, ahol tudják, stb.

Sokan egyszerűen nem hitték el, hogy ilyen megtörténhet: a saját szülőanyját adja ki valaki, hogy meglincseljék, ezért a lány büszkén feltöltött egy képet is, amelyen egy boldog túrázó család látható: az anyja, a nővére és ő.

A Twitter – még megmaradt – felhasználóit természetesen megosztotta a kép, sok liberális is hangot adott annak, hogy ez azért tényleg túlzás: saját szülő- és téged felnevelő anyádnak az életét ellehetetleníteni.

Ami ennél ijesztőbb, hogy sok tinédzser is kommentelte a megosztást:

bár ők is megtehetnék, hogy feljelentik jobboldali őseiket, de félnek a következményektől.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére