Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új nyelvezetet vezetnek be az elfogadás jegyében Anglia belügyminisztériumában

888.hu

2023.01.19. 16:00

Demonstrálva, hogy ez valóban ideológiai jellegű küzdelem, a köztisztviselőket arra utasították, hogy tartózkodjanak minden olyan kifejezéstől, amely „azt sugallja, hogy melegnek vagy transzneműnek lenni választás kérdése”.

 

Az Egyesült Királyság belügyminisztériumának – a kulcsfontosságú kormányzati funkciókkal, például a bevándorlással, a bűnözéssel és a terrorizmussal foglalkozó minisztériumnak – dolgozói kénytelenek voltak végigülni egy előadást, amin az elfogadóbb nyelvhasználat bevezetéséről tájékoztatták őket.

A westminsteri pletykaoldal, a Guido Fawkes által megszerzett előadás kiszivárgott anyagából kiderült, hogy a Belügyminisztérium köztisztviselőinek megtiltották, hogy valakit „homoszexuálisnak” nevezzenek, vagy a „homoszexualitás” szót használják, mivel ez „a személyt pusztán szexuális kifejezésekre redukálhatja”.

A nyelvrendőrség a továbbiakban azt mondta, hogy az olyan szavakat, mint a „transznemű” és a „transzneműség” az ott dolgozók szintén kerüljék.

Egy másik tiltott szó a brit „mate”– azaz „haver” – kifejezés volt, azonban a kiszivárgott anyagból nem világos, hogy pontosan miért tartották sértőnek.

 

A kormányzati alkalmazottaknak ezután azt mondták, hogy tiszteletben kell tartaniuk számtalan nemi névmást, beleértve az olyan „neopronounokat”, mint a „zie” vagy az „ey” – bármit is jelentsenek...

A belügyminisztérium belbiztonsági csoportjának tagjait – akiknek feladata a nemzet terrorizmustól való védelme – a nemi identitásról tartott előadáson arról tájékoztatták, hogy egyesek „vegyes” névmásokat használhatnak, azaz használhatják a „he vagy they” vagy a „she vagy they” névmást.

Az alkalmazottaknak azt is elmondták, hogy az e-mailekben tüntessék fel az általuk preferált névmásokat, és használjanak semleges szavakat, ha nem ismerik más preferenciáit.

 

Ne feltételezzék egy személy partnerének nemét. Ha nem biztosak benne, kérdezzék meg. De kerüljék az intim kérdéseket a testrészekről, a szexuális életről, a kapcsolatokról, stb.”

– mondták nekik.

A brit közszolgálati szférát egyre jobban megfertőzi a baloldali ideológia.

 

A köztisztviselőknek például korábban egy sokszínűségi képzés során azt mondták, hogy Nagy-Britannia rasszista ország, és hogy soha ne mondjanak ellent az etnikai kisebbségi háttérrel rendelkező munkatársaknak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére