Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb felvétel a lövöldözõrõl

888.hu

2016.07.22. 21:18

Münchenben kitört a káosz, miután a városban több helyszínrõl is lövöldözéseket jelentettek. A helyi rendõrség egyelõre vonakodik attól, hogy terrortámadásnak nevezze az eseményeket.
MÜNCHEN, 21:19

Münchenben kitört a káosz, miután a városban több helyszínről is lövöldözéseket jelentettek. A helyi rendőrség egyelőre vonakodik attól, hogy terrortámadásnak nevezze az eseményeket.

Az első lövöldözés egy helyi bevásárlóközpontban tört ki. A halottak és a sebesültek száma egyelőre ismeretlen. Egyes források szerint a halálos áldozatok száma meghaladhatja a 6-ot.

Ez az, amit biztosan tudunk eddig:

  • A hatóságok leállítottak a tömegközlekedést az egész városban.
  • Jelenleg, (21:15) biztosan szökésben van legalább egy gyanúsított, aki az Olympia bevásárlóközponthoz közeli McDonald's-ban lövöldözött.
  • A szemtanúk legalább három férfit láttak, aki lövöldözni kezdett a város több pontján.
  • A rendőrség óriási erőket mozgósított az embervadászatra. A hatóság mindenkit arra kér, hogy maradjanak otthonaikban, vagy keressenek menedéket a legközelebbi épületekben. A rendőrség azt is kérte, hogy a lakosság ne tegyen közzé képeket és videókat a Twitteren és a Facebookon, mert ez hátráltatja a műveleteket.
  • Az egyik elkövető megölte magát.
  • Az elkövetők utáni vadászatba beszálltak a különleges egységek is.

Egy szemtanú, Lynn Stein, aki a Jack Wolfskin üzletben dolgozik a CNN-nek nyilatkozva elmondta, hogy mit látott:

Több lövést is hallottam. Pont kimentem az üzletből, hogy vegyek magamnak valamit, és a munkatársam ottmaradt. Az emberek elkezdtek menekülni, én is kimentem a plázából. Azt hiszem több lövést is hallottam. A lövések a parkoló felől hallatszottak, bizonyára odament az elkövető. Több embert is láttam, akik a földön feküdtek. Nem tudom megmondani, hogy meghaltak, vagy csak megsérültek. Egy nő a testek fölött zokogott."

Közben újabb felvétel látott napvilágot az egyik lövöldözőről:

(CNN, DailyMirror)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére