Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újra nekifut az osztrák bíróság az iraki gyermekerõszakoló ügyének

Pörge Béla

2016.12.13. 12:28

Kedden tárgyalják újra annak az iraki bevándorlónak az ügyét, aki egy 10 éves kisfiút erõszakolt meg egy bécsi uszodában még tavaly.
BÉCS, 12:28

Kedden tárgyalják újra annak az iraki bevándorlónak az ügyét, aki egy 10 éves kisfiút erőszakolt meg egy bécsi uszodában még tavaly.

Amir illegális bevándorlóként érkezett Ausztriába. Az osztrákok úgy próbálták meg integrálni, hogy elvitték egy délutáni programra egy bécsi uszodába. Azonban Amir pancsolás helyett inkább megerőszakolt egy 10 éves kisfiút az öltözőben.

Az ügyét ősszel felfüggesztették, hogy a hatóságok alaposabban megvizsgálhassák Amir védekezését.

Az iraki migráns azt mondta, nem értett németül, így nem tudta, hogy a kisfiú ellenzi az aktust. Egyébként is szexuális szükséghelyzetben volt.

Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

Ez az az eset egyébként, amikor az RTL Klub a 888.hu szóhasználatán rugózott, mit sem törődve azzal, hogy egy 10 éves fiú sérelmére elkövetett brutális erőszakról volt szó.

Amir ügyét az osztrák bíróság ma tárgyalja újra. A kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettét már megállapították, a most újranyitott ügyben arról döntenek, hogy tényleg történt-e szexuális erőszak — írja a Kronen Zeitung.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére