Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Energiaválság: Biden úgy ajánlgatta a napelemeket az embereknek, mint egy használtautó-kereskedő

888.hu

2022.11.21. 17:20

Olyan béna teleshop szöveget nyomott le, mint amilyen a rázósúlyzósé...

 

 

Joe Biden elnök zsenialitását mutatja azon ötlete, mely szerint, ha az ember lánya fázik és „gazdasági enyhülést” keres a gigainfláció közepette, több százezer dollár befektetéssel korszerűsítheti az otthonát, így növelve az energiahatékonyságot.

„Alig tudod megfinanszírozni a kaját, nemhogy az otthoni korszerűsítést?”Joe Biden nem igazán törődik ezekkel az aggodalmakkal. A demokraták szerint az egyik legfontosabb módja a megtakarításnak az, hogy az ember kihasználja az adókedvezményeket, amelyek miatt nagy összegnek kell a s8ggére vernie az éghajlatváltozás nevében.

 

Ha olyan otthonban él, ahol huzatos ablakok és ajtók vannak, január 1-jétől akár 1100 dollárt (436 ezer forint) is megtakaríthat a cseréjük költségén. És ez csak a korszerűsítésre vonatkozik.”

mondta az elnök.

 

Az elnök a továbbiakban pontosan úgy beszélt, mint egy használtautó-kereskedő.

„És ez még nem minden” – folytatta.

Ha napelemeket szeretne felszerelni a tetőre, a költségek 30 százalékára adókedvezményt kaphat. Ez körülbelül 7500 dollárral (kb. 3 millió forint) csökkenti a telepítés költségét.”

 

„És ha az év hátralévő részében tovább takaríthatsz meg pénzt a villanyszámláidon, akkor ez átlagosan évi 300 dollár (kb. 120 ezer) lesz” – jegyezte meg.

 

Amint azt a The Daily Wire dokumentálta, nem Biden az egyetlen a kormányában, aki folyamatosan ezzel a nagy gazdasági könnyítéssel henceg. Az energiaügyi minisztere, Jennifer Granholm is nagyra tartja ezt a dolgot.

 

A Biden kormányzat kedvezményeinek lényege: „ezreket költs, hogy százakat spórolj”. Bár először házat kellene venni – mert albira nem kérhetsz támogatást – de azt is miből?

Az amerikaiak harmincöt százaléka lakást bérel és alig van megtakarításuk, az infláció pedig még mindig az egekben van.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére