Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vérfürdõ Kaliforniában

Horváth József György

2015.12.02. 21:30

Több mint 20 embert lelõttek. A vérontásért három állig felfegyverzett férfi a felelõs.
SAN BERNARDINO, 01:40

 A rendőrök a támadók golyó lyuggatta terepjáróját próbálták megállásra kényszeríteni, amikor lövések dördültek el. Az egyik gyanúsítottat a rendőrök lelőtték, de azt hivatalosan nem közölték, hogy meghalt-e vagy csak megsebesült. A rendőrség szerint egy másik támadót ártalmatlanná tettek, még egy fegyveres azonban továbbra is szökésben lehet.

A fegyveresek, feltételezések szerint hárman, helyi idő szerint szerdán a dél-kaliforniai San Bernardinóban egy fogyatékkal élők szociális intézményének konferenciaközpontján ütöttek rajta. A halottak száma nem ment 14 fölé.

SAN BERNARDINO, 01:00

Legkevesebb 14 halottja és legalább ugyanennyi sebesültje van annak a támadásnak, amelyet három, katonai ruhát, repeszálló mellényt viselő elkövető hajtott végre szerdán a kaliforniai San Bernardinóban. A rendőrség és a gyanúsítottak között tűzharc tört ki, miközben az elkövetők menekülni próbáltak a helyszínről.

SAN BERNARDINO, 21:15

Három állig felfegyverzett férfi rontott rá a Los Angeleshez közel fekvő San Bernardino lakosaira. A hatóságok közlése szerint a fegyveresek a város egyik központi épületében támadtak rá a benn tartózkodókra. A lövöldözésnek eddig több mint 20 sérültje és 14 halálos áldozata van.

A fegyveresek által megtámadott épület egy fejlődési zavarokkal küszködő pácienseket kezelő szociális intézmény. A három támadó képzett katona lehet. A szemtanúk beszámolói alapján módszeresen és kimondottan gyors kegyetlenséggel rontottak rá a központban tartózkodókra.

(BBC, CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére