Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zemmour: Franciaország 5–10 éven belül Libanonná válhat

888.hu

2022.02.16. 08:00

A francia elnökválasztás egyik jelöltje, Eric Zemmour azt mondja, hogy az ő kötelessége „megmenteni Franciaországot” a „nagy leváltástól”, és hogy az ország öt–tíz éven belül „Libanon” lesz, ha nem ő nyeri meg a versenyt az Élysée-palotáért.

 

Eric Zemmour francia elnökjelölt azt mondta a választóknak, hogy Franciaország öt–tíz éven belül olyan lesz, mint Libanon, ha nem őt választják elnöknek, s a jelölt azt is írta az interneten, hogy kötelességének érzi megmenteni a nemzetet a „nagy leváltástól”.

 

Egy tavaly közzétett jelentés szerint Franciaország lakosságának fele hisz a „nagy csere” elméletében, amely szerint az elitek tömeges migrációval próbálják felváltani Franciaország őslakosságát.

 

„Maradhattam volna újságíró és író, de úgy éreztem, hogy kötelességem megmenteni Franciaországot a nagy kicserélődéstől” – írta Zemmour a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. „Nem vagyok hagyományos politikus: be fogom tartani az ígéreteimet”.

 

Én előbb kongatom a vészharangot, mint a többiek, mert élesebben érzékelem a problémákat”

 

– állította a jelölt egy korábbi, vasárnapi bejegyzésében. „Őszintén hiszem, hogy ha nem választanak meg, akkor Franciaország öt vagy tíz év múlva Libanon lesz.”
Zemmour megjegyzései nem szokatlanok a tűzrőlpattant, szakértőből lett politikustól, mivel korábban azt állította, hogy Franciaország 2050-re egy „nagy Libanon” lesz, ha nem történik változás. Az úgynevezett „nagy csere” elméletére való hivatkozások azonban mostanában a francia populista jobboldal által elfoglalt körökön kívül is felbukkantak, és a Les Républicains centrista jelöltje, Valérie Pécresse is magyarázkodásra kényszerült, miután egy beszédében utalt az elméletre
– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére