Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kõbányai rendõr cselesen, de lebuktatta az elkövetõt

Csordás Bettina

2018.12.23. 10:07

A kõbányai rendõr korábbi sérülése alapján ismerte fel a bûncselekmény elkövetõjét.

A ferencvárosi rendőröket péntek délután a Határ úti metróaluljáróba riasztották, mert onnan késelésről érkezett egy bejelentés. A járőrök a helyszínen a 20 éves férfit találták, akit több helyen megszúrtak – írja a Police.hu.

A ferencvárosi járőrök intézkedtek, hogy a sérült férfi kórházba kerüljön.

A kőbányai körzeti megbízott egy korábbi bejelentés alapján pénteken reggel még a Rákos vasútállomáson intézkedett, mivel ott valaki megütött egy kalauzt. A bűncselekmény elkövetője elmenekült a helyszínről, de a kalauz elmondta, hogy a támadónak jellegzetes sérülés volt a kezén.

A kőbányai rendőr ezt a sérülést ismerte fel az aluljáróban megtalált férfi kezén, miközben segített a kórházba szállításában. Mivel a férfit bűncselekmény elkövetésével is gyanúsították, ellátását követően előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság aktuális körzetében.

A vizsgálat során  a nyomozók megállapították, hogy a 20 éves ecseri férfi a valószínűsíthető elkövetője a reggeli kalauztámadásnak. Így személy elleni erőszak bűncselekményével a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, a férfit őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére