Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutálisan összeverekedett a párizsi reptéren két fekete rapper: a biztonságiak sem mertek közbeavatkozni

Bokor Gábor

2018.08.02. 11:00

A multikulti olyannyira elõrehaladott Franciaországban, hogy egy egész reptér lebénulhat, ha két alvilági migráns rapperbanda egymásnak esik - szétzúzva a reptéren található boltokat és megrémítve az utazóközönséget. A biztonsági õrök természetesen az elfogadás és sokszínûség jegyében hagyták elfajulni a verekedést.

Óriási verekedés alakult ki szerdán a párizsi Orly repülőtéren. A légikikötőben két rapper, az elefántcsontparti származású Kaaris és a szenegáli gyökerekkel rendelkező Booba, valamint a velük utazó slepp verekedett össze. 

Az összecsapás mértéke akkora volt, hogy egy időre a reptér egyik terminálját is le kellett zárni. 

Emiatt természetesen több járat késett. Míg az utasok egy része menedéket keresett, mások a telefonjukkal vették fel, ahogy a tucatnyi fekete férfi egymást veri. Az ügy külön szépsége, hogy a rapperek egy szépségápolási termékeket árusító elegáns boltban estek egymásnak. 

A biztonságiak először nem is mertek közbeavatkozni, csak akkor merték megfékezni a tömeget, mikor már többen csatlakoztak hozzájuk. A két rapper amúgy Barcelonába tartott egy koncertre, azonban mindkettőjüket letartóztatták, valamint még kilenc másik embert is a társaságukból. 

A két rapper a karrierjük elején egymással dolgozott együtt, azonban 2012-ben egy Kalash nevű dalon annyira összevitatkoztak, hogy azóta már nem készítenek közös számokat és a verekedés alapján még mindig van bennük pár tüske. 

És akkor nézzünk meg pár dalt a kifinomult "francia" művész urak munkásságából, akik zenéjükben az alvilági életet és az afrikai "magaskultúrát" éltetik. Éljen a multikulti!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére