Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csúcson jár a pornó a brit törvényhozásban

Nagy Gábor

2018.01.08. 19:28

Ki tudja miért, de a tavalyi választások óta igencsak megszaporodott a londoni parlamenti számítógépeken a pornóoldalak látogatottsága.

A The Telegraph brit napilap szerint 2017 júniusa és októbere között 24 ezer 473 kísérlet történt. Ha ezt a számot lebontjuk napokra, az azt jelenti, hogy körülbelül 160-szor próbálnak meg pornót nézni a londoni parlament számítógépein.

A számokból kiderül az is, hogy tavaly szeptemberben a Lordok Házából és a képviselőházból összesen 9467 kísérlet történt.

Az adatok azt mutatják, hogy évről évre nő a pornó iránti étvágy a brit parlamentben. 113 208-ról 2016-ra már 213 020-ra nőtt a kísérletek száma, de a 2017-es szám valószínűleg ennél is magasabb lehet.

A mostani adatok azért is érdekesek, mert korábban Theresa May brit miniszterelnök helyettesének (Damien Greennek) azért kellett lemondania, mert kiderült: a munkahelyi számítógépe tele volt pornóval. Az eset még 2008-ban történt (a Scotland Yard ekkor kutatta át az akkor még csak parlamenti képviselő házát), azonban csak most hozták nyilvánosságra a sztorit.

A sajtóhírek után megszólalt a törvényhozás szóvivője, aki elmondta, az összes számítógépen blokkolva vannak a pornótartalmak, a kattintások többsége nem szándékos, az adatok pedig csak azt mutatják, hogy hányan próbálhattak rákattintani a pornóoldalakra, és nem azt, hogy valójában hányan néztek pornót a törvényhozás épületéhez tartozó számítógépeken.

Hozzátette: körülbelül 8500 számítógép csatlakozik a parlament hálózatához, amiket a képviselők és segítőik mellett sokan mások is használhatnak. Nem beszélve a WIFI-ről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére