Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dér Heni kiállt a libsik által gyalázott énekesek mellett

888.hu

2021.08.23. 21:15

Az elmúlt hetekben liberálisok sorozatos támadásának kereszttüzébe került két kiváló magyar énekes is. Tóth Gabi „bűne” mindössze annyi, hogy az Eucharisztikus Kongresszuson fog énekelni, míg Nagy Ferót azért kezdték ki mert Kossuth-díjat kapott. Addig ment ez, hogy már Dér Heni sem hagyta szó nélkül a dolgot.

Ez vagyok én!! Hiszem, hogy a 360.000 követőm között javarészt olyan emberek vannak, akiknél nem az óvodás külsőségek alapján kategorizálnak embereket.. Hiszem, hogy mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot, és elfogadni, megszeretni a velünk született adottságainkat.. Mint a külső, mint a belső értékeinket!! Hiszem, hogy tiszteljük egymást: elismerjük a tanulást, elfogadjuk a mások által megélt tapasztalatokat, nem kezdjük el ekézni és kéretlenül belekötni a másik életébe! – írta az énekesnő a Facebook-bejegyzésében.

Majd így folytatta:

Mindenki másképp csinálja alapon ne fájjon már, hogy Tóth Gabi énekel a pápa előtt és az se fájjon, hogy Nagy Feró Kossuth-díjat kapott!! Csináld utána, vagy ne csináld, szerintem inkább csak tiszteld!! Ne borulj ki a pedagógusra, mert igyekszik nevelni a gyereked.. Ne gyűlölködj azért, mert sok vagy kevés ruha van valakin a színpadon!! A színpad -ugyanúgy mint a színházban is- egy platform, nem a boltban találkozol az illetővel!!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére