Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több az ördögûzés, a Vatikán már alig bírja

Bokor Gábor

2018.02.26. 23:30

Egyre több démoni jelenséget regisztrálnak világszerte. A Vatikánhoz évente félmillióan fordulnak, hogy ördögûzést rendeljenek, ami háromszorosa a korábbi kérelmeknek.

Egyre több ördögűzést kérnek világszerte a Vatikántól azóta, hogy 2016-ban 91 éves korában meghalt Gabriele Amorth atya. Õ volt a római egyházmegye démonológusa és legfőbb ördögűzője. Az atya korábban úgy fogalmazott, hogy rengeteg ördög által megszállt embert látott már, és a legegyszerűbben úgy lehet megismerni őket, hogy a megszállottak szilánkokat és kisebb fémdarabokat öklendeznek ki.

Az ördög már köztünk van, itt a Vatikánban, sikeresen beférkőzött"

– mondta korábban, a kijelentéséből természetesen óriási felháborodás lett.

A múlt héten tartottak Szicíliában egy ördögűzéssel kapcsolatos konferenciát, ahol a szakosodott papok azt kérték, hogy még több felkészítést kapjanak, hiszen csak úgy tudják megszabadítani az embereket a gonosztól.

A konferencián a többiekhez szólva Cesare Truqui atya, Amorth atya korábbi tanítványa azt mondta, hogy nagyon sok keresztény nem hisz abban, hogy létezik az ördög és vele együtt az ősi gonoszság, ami azzal jár, hogy a fiatalabb papok már nem akarják megtanulni, hogyan lehet megtisztítani az embereket, ez pedig súlyos gondot jelent.

Bár hivatalos adatok nincsenek az ördögűzések számáról, a pap kijelentette, hogy egyre több és több feladatuk van, ugyanis az emberek kártyajósokhoz és varázslókhoz járnak. Benigno Palilla ferences szerzetes és elismert olasz ördögűző szerint ezzel az átlagemberek ajtót nyitnak a gonosz számára, így az megszállja őket.

Szerinte a papoknak még több és különlegesebb, mélyebbre ható tréningeken kellene részt venniük, hogy fel tudják venni a harcot a rossz szellemekkel. A vallási törvények szerint a Vatikán speciális engedélye kell ahhoz, hogy egy különlegesen képzett pap ördögűzést hajtson végre.

Az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének körülbelül négyszáz tagja van, ők azok, akik a legtöbb tisztítási folyamatot végrehajtják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére