Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eltávolítja a menstruációs termékekről a nőkre utaló szimbólumokat az Always, mivel szerintük nem csak a nők menstruálhatnak

Horváth Tamás

2019.10.22. 15:15

A legszebb az egészben, hogy a feministák kiakadtak, s az árucikkek bojkottját fontolgatják.

A vásárlói panaszokra való tekintettel az Always-termékeket gyártó Procter and Gamble (P&G) vállalat eltávolítja a nőkre utaló szimbólumokat (köztük a közismert Vénusz-jelet) a menstruációs termékekről. A „gendersemleges” betétek és tamponok kánaánja decembertől jön el, az ezután gyártott Always-termékek csomagolásai már teljes mértékben „inkluzívak” lesznek.

A havi ciklussal járó nehézségek mérséklésére megalkotott produktumok körüli hercehurca még júniusban kezdődött, amikor is egy Ben Saunders nevű transzaktivista felkérdezte az Alwayst, hogy mégis milyen alapon diszkriminálja azokat a nem bináris nemi identitású és transznemű egyedeket, akik ugyancsak menstruálnak.

Saunders megnyilvánulását újabb sivalkodások követték az interneten, több felháborodott levelet is kapott az Always a Twitteren.

Az Always találkozása a „kirekesztő” Vénusz-jellel | Fotó: pinknews.co.uk

A cég „meghallgatva” a vásárlók panaszait, végül úgy döntött, hogy az „inkluzivitás” jegyében megszabadulnak az egyre kényesebbé váló női szimbólumoktól.

Igen ám, csakhogy az igazi rebellió csak ezt követően kezdődött, véresszájú feministák bojkottal kezdték fenyegetni az Alwayst, mondván a Vénusz-jel eltávolításával a vállalat a nők létezését vonja kétségbe.

A transzaktivisták értelmezésében az Always döntését bíráló feministák transzfóbok, a feministák narratívája szerint a döntés mellett kiálló transzneműek pedig nőgyűlölők.

Mi már csak egy kávét kérünk. :)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére