Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha bejön, amit Nostradmus jósolt 2023-re, akkor jobb lesz bekapcsolni a biztonsági öveket

888.hu

2023.01.01. 15:31

Ha igaza lesz, akkor 2022 finom kis simogatásnak tűnik majd.

 

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, jós (látnok), gyógyszerész volt. Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák című könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek.

 

A History Channel összegyűjtötte, hogy mi várhat ránk jövőre.

Egy nagy háború

Egyesek azt állítják, hogy Nostradamus megjósolta Adolf Hitler felemelkedését, de azt is megjósolta, hogy 2023-ban nagy háborúra kerül sor. Nostradamus négysorosaihoz fordulva egy sor különösen kiemelkedik: „hét hónap nagy háború, a gonoszság miatt halott emberek”. Ez a viszonylag hosszú időkeret inkább egy hagyományos háborúra utal, mint a nukleáris armageddon kölcsönösen biztosított pusztítására.

 

Musk nem megy a Marsra?

Elon Musk, a SpaceX tulajdonosa azt jövendölte, hogy 2029-re érheti el az emberiség a Marsot. De lehet, hogy Nostradamus helyre teszi az ilyen merész törekvéseket azzal a rejtélyes sorával, hogy „a Mars fénye kialszik?” Hogy Nostradamus azt akarja-e mondani, hogy a Musk-félék elébe mentek a dolgoknak, vagy egy összetettebb asztrológiai katasztrófa közeleg, azt még nem tudjuk.

 

Gazdasági katasztrófa

A szakértők úgy vélik, hogy az infláció, az üzemanyagköltségek és az általános gazdasági zűrzavar tovább fog romlani, mielőtt javulna, és úgy tűnik, Nostradamus is egyetért ezzel.
A francia látnok azt írta, hogy „a búzatábla olyan magasra fog emelkedni, hogy az ember megeszi majd embertársait”. Látható, hogy megélhetési költségek drámai emelkedése egyre nagyobb elkeseredéshez és viszályhoz vezet majd jövőre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére