Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Keményen megbüntették az RTL Klubot

Bokor Gábor

2018.11.23. 14:01

Egy szeptemberi mûsor miatt kapott hatmilliós bírságot a baloldali csatorna.

Az RTL még az ősz elején sugározta a Szenzációs négyes című műsort, amely hemzsegett a botrányos jelenetektől. A műsoron tömegesen háborodtak fel a nézők, a sok bejelentés miatt pedig Médiatanács megvizsgálta a felvételt és végül hatmilliós bírságot szabott ki.

Aki oly szerencsés, hogy nem látta a képsorokat, azoknak röviden annyi, hogy Szabó Simon és ÉNB Lali meztelenül ugrált a színpadon, férfiasságukat csak egy törölköző takarta, miközben Tóth Gabi és Nagy Alexandra szobalánynak öltözve hajkurászták őket – írja a Blikk. A csatorna 12-es korhatári besorolás mellett adta le a show-t, holott azt magasabb életkorba való kategóriába kellett volna sorolni.

Van igazság: megbüntetik az RTL Klubot a prosztósága miatt

Hatósági eljárás keretében vizsgálja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az RTL Klub Szenzációs négyes című műsor...

Állampolgári bejelentés nyomán, a médiatörvény korhatár-besorolási rendelkezéseinek megsértése miatt a Médiatanács hatmillió forint bírság megfizetésére kötelezte az RTL Klub szolgáltatóját a Szenzációs Négyes című műsorszámának szeptember eleji, első adása miatt"

– közölte a Médiatanács, majd hozzátették, hogy megállapították azt, hogy ugyan a produkció nem szexuális témát dolgozott fel, a szereplők tánca mégis vulgáris módon utalt a nemiségre, a műsorvezetőtől, a zsűri tagjaitól és a többi szereplőtől pedig szexuális utalások hangzottak el. Így a szolgáltató által 12 éven aluliaknak nem ajánlott műsorszám káros hatással lehetett a 16 évnél fiatalabbak, legfőképpen a 12-14 éves gyermekek szellemi, erkölcsi vagy fizikai fejlődésére, tehát túl megengedő volt a korhatár-besorolás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére