Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírus? Ugyan, erre is van magyar népi gyógymód!

888.hu

2020.01.29. 11:48

Nincs olyan betegség, amit ne gyógyítana a húsleves vagy a gulyásleves!

A koronavírussal kapcsolatban egyértelműen ma jelent meg a legfontosabb hír, mégpedig a Bors című bulvárlapban. Bódi Guszti és felesége, Margó Thaiföldön nyaralnak, de mindezt maszkban teszik, hiszen nem akarják elkapni a koronavírust!

Fotó: Facebook

A Kínához közel eső országban magas a készültség koronavírus miatt, ugyanis rengeteg kínai turista fordul meg a pihenőhelyen, amiről Bódi Guszti Thaiföldről mesélt helyi idő szerint kedd este hatkor a Borsnak:

az elején nagyon megijedtünk, igyekszünk figyelni, ha hazamegyünk, akkor bármi is lesz, kivizsgáltatjuk magunkat. A helyi hatóságok nagyon felkészültek, hőszkennerekkel fi­gyelik az embereket, vigyáznak ránk

– fogalmazott az énekes, aki beszélt az aggodalmairól is:

kicsit aggasztó, hogy egy kínai nővérke szerint az ottani hatóságok eltitkolják a betegek valódi számát, ami sokkal nagyobb, mint amit korábban mondtak. Mi most az utcán nem eszünk, csak a bevált helyeinken, vagy Margó főz, most is éppen egy gulyáslevest készít vacsorára. Az utcán a tuktukon maszkot viselünk, biztos, ami biztos, hiszen cseppfertőzéssel is terjed a koronavírus.

Bódi Gusztiék tehát mindent megtesznek, és valljuk be, nagyon nem is kell félniük: egy jó gulyáslevessel bármilyen betegséget meg lehet előzni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére