Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztatták a kínai pofonterapeutát

888.hu

2017.08.18. 14:18

Egy kínai pofonterapeutát emberöléssel vádoltak meg, mert a kezelései következtében meghalt egy 6 éves cukorbeteg kisfiú. Egy 71 éves nõ halálát még vizsgálja a rendõrség.

Hongcsi Hsziao gyógymódja szerint a bőrre mért kisebb ütések miatt távoznak a testből a káros anyagok. A pofonterápia azonban halálos áldozatokat követelt Nagy-Britanniában és Ausztráliában.

Az ausztrál újságok számoltak be egy fiú haláláról, akinek 1-es típusú diabétesze volt. Az eszméletlen fiút egy hotelszobában találták meg Hurstville-ben, Sydney egyik külvárosában. Az orvosok végül már nem tudtak rajta segíteni – írta az Independent ausztrál lapokra hivatkozva.

A fiú azután vesztette el eszméletét, hogy a szülei elvitték egy konferenciára, ahol a  pofonterapeuta tartott "kezelést".

Hsziaot 2015 áprilisában Londonban vették őrizetbe, majd visszavitték Ausztráliába az eset miatt, ahol kihallgatták, majd elengedték.

A bíróság nemrég kezdte tárgyalni az ügyet, és a csütörtöki a tárgyaláson a bíró kijelentette, hogy még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra – ám azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy szabadulása után tovább folytassa pofonos "kezeléseit". A bíróság egyébként elrendelte az elhunyt kisfiú szüleinek és nagyszüleinek is az őrizetbe vételét.

Júniusban Hsziaót a londoni rendőrség már egyszer őrizetbe vette, ám hamar elengedték, és azóta vizsgálják a felelősségét egy 71 éves asszony halálában, aki a pofonterápia után nem sokkal halt meg.

Hsziao a paida lajin nevű gyógymódot használva kezeli betegeit, amely a betegek bőrfelületének folyamatos pofozgatásának, tenyérrel való csapkodásának gyógyító erőt tulajdonít.

A YouTube-on meg is tekinthető a férfi pofozgatós módszere. Sajnos a módszer neve hangzatosabb, mint amilyen látványos, mivel főleg a végtagokat csapkodják, nem az arcot.

Nem vagyok orvos, nem vagyok gyógyító. Csak tanítok neked egy módszert, amivel megtanulhatod meggyógyítani magad"

– mondta a férfi a saját módszeréről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére