Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Luxus Vivien perli Puzsért

888.hu

2020.04.15. 12:46

Cicis képekről alkotott vélemény lenne az indok?

Mindenki máshogy üti el a koronavírus-helyzet miatti pluszidőt, Puzsér Róbert valószínűleg többet Instagramozik, és a tőle megszokott stílusban fejti ki a véleményét az ott látottakról. Úgy tűnik, legutóbb kicsit messzire ment, Luxus Vivenről írt egy hosszabb Facebook-bejegyzést, ami annyira megérintette a luxusfeleséget, hogy ő meg pert indított Puzsér ellen.

 

View this post on Instagram

 

⭐️Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. ??‍♀️ Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés...? kezdődött azzal, hogy majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. ? Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. ?? Nagyon nehéz volt feldolgozni! ?Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! ☹️ Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! ? Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! ? Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! ? Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! ? 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! ?? Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! ? Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)⭐️ Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! ? Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vágytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? ? FELADTAM! ? ▪️ ▪️ ( Szeretnétek, hogy folytassam? Egy posztba nem fér bele. )

A post shared by ?Wiwkoo? (@vasvarivivien) on

Luxus Vivi szerint, aki amúgy szeret hiányos öltözetű fotókat megosztani magáról, jó ötlet volt egy hiányos öltözetű képpel posztolni arról, hogy milyen nehéz volt életének az az időszaka, amikor futás közben majdnem megerőszakolták. Puzsér ezen a poszton annyira kiborult, hogy rögtön meg is írta, mennyire nem találja emberinek a luxusfeleséget:

Vasvári Viviennek nemcsak a karosszériája szilikon: mélyebbre hatolva sem találni benne semmi emberit

– írja cikkében. Hogy mi értelme van cicis képpel illusztrálni egy trauma megosztását, az valóban jó kérdés, Vivien a magyarázat helyett viszont inkább úgy döntött: jogi úton oldaná meg a „konfliktust”.

Puzsér persze ezt sem hagyta szó nélkül, újabb bejegyzésében azt írja Vivienről, „agresszív, mint a koronavírus” és diktátorok feleségéhez hasonlítja Vivien viselkedését. Kíváncsian várjuk, mi lesz az ügy folytatása.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére