Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meglepő hír: a hétvégén is marad a szutyok idő

Pörge Béla

2019.12.07. 15:08

Szombaton és vasárnap sem várható túl sok napsütés, és a hőmérséklet is alig fog változni.

Szerencsések azok a tájak, ahol a hétfőn leesett hó komoly mértékben megmaradt, hiszen ezeken a helyeken legalább kicsit kevésbé szürke a táj. Ám ettől még kedd óta az ország nagy részén nem láttuk a napot, és ez a helyzet a hétvégén sem fog változni.

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton egész nap borongós, párás időre van kilátás, a hőmérséklet pedig +1 és mínusz 1 fok között várható. Ahol nulla fok alatt marad a hőmérséklet, ott ónos szitálás, máshol sima ködszitálás teszi még szörnyűbbé ezt az időjárási helyzetet.

Vasárnap valamelyest enyhébb lesz az idő, de ez legfeljebb 3-4 fokot jelent, viszont a Dunántúlon már megélénkülhet a szél. Ahol a hidegpárna felszakad, ott akár 6-7 fok is lehet, és napsütés, máshol marad a héten megszokott idő, kicsit enyhébb hőmérséklettel.

Hétfőtől viszont enyhülés kezdődik, esővel, majd kedden és szerdán napos időben lehet részünk, akár 6-8 fokos maximumokkal is. A távlati előrejelzés szerint a hét közepétől valamelyest visszaesik a hőmérséklet, de az igazán kemény fagyok nem térnek vissza.

S hogy fehér lesz-e a karácsony?

Azt természetesen még nem lehet tudni...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére