Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mia Khalifa inkább árulja a testét online, minthogy az USA hadseregében szolgáljon

888.hu

2022.07.22. 11:40

Igaza van?

 

Az egykori pornósztár, Mia Khalifa szerint rosszabb az amerikai hadseregben szolgálni, mint online árulni a testét.

Khalifa, aki a magánélet védelme érdekében álnevet használ, mindössze három hónapot dolgozott a felnőttfilmes szakmában. Távozása után az iparágat kizsákmányolónak minősítette, bár a 29 éves lány jelenleg az OnlyFans nevezetű, szexmunkásokról ismert előfizetéses oldalon szerepel.

 

Tehát van az OnlyFans, aztán van a szexipar, aztán vannak a színészek. Van különbség az iparágak között, vagy alapvetően mindannyian valamilyen módon árulják a testünket?”

– kérdezte Ziwe Fumudoh műsorvezető az egykori pornósztártól a „Ziwe” egyik epizódjában, amely eredetileg május 29-én került adásba.

 

Szerintem rosszabb a hadseregben szolgálni, mint fent lenni az OnlyFans-en.”

– válaszolta Khalifa, majd hozzátette: „Eladod a tested a kormánynak”.

 

Hűha”

– reagált Fumudoh.

 

Az Unilad beszámolt a riport e heti felbukkanásáról és az online kapott reakciók sokaságáról. Sokak egyetértettek Khalifával, néhányan viszont azt kifogásolták, hogy Khalifa azokat, akik az életüket kockáztatják, szexvideókban szereplő emberekkel hasonlítja össze.

Az expornósztár 2020-ban arra figyelmeztette a fiatalokat, hogy maradjanak távol az iparágtól.

 

Az a 11 videó halálomig kísérteni fog, és nem akarom, hogy egy másik lány is keresztülmenjen ezen – mert SENKINEK sem szabadna.”

– mondta Khalifa az Instagramon keresztül az InsideHook szerint.

Khalifa azt is tweetelte, hogy inkább visszaadja a pornóból származó pénzt, minthogy a videók tovább éljenek az interneten.

 

Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, gondolj erre, ha a szexipart fontolgatod!”

– írta egy másik tweetben.

Khalifa, állítása szerint naponta körülbelül 10 000 dollárt keres az OnlyFans-en, de az nem világos, hogy pontosan milyen típusú tartalmakat gyárt az oldalra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére