Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nõként hivatkozik magára a transznemû pedofil, mégis férfi rabtársai lesznek

Sümeghi Lóránt

2018.10.29. 14:30

Tökéletes látleletet biztosít a fejlett Nyugatról annak a férfinak az esete, aki miután több kislányt is megerõszakolt, nemet váltott, a bíróságon már nõként hivatkoztak rá, ám börtönbüntetését mégis egy férfibörtön keretein belül kell letöltenie.

Az 53 éves Gary Cooper először 2011-ben került kapcsolatba egy 12 éves kislánnyal, miután az interneten egy idősebb lánynak adta ki magát. Találkozót beszélt meg a kiskorúval, majd betuszkolta az autójába és a saját otthonában kétszer megerőszakolta. Lebukását követően Cooper 14 év börtönt kapott.

Csakhogy egy évvel később újabb bizonyítékok kerültek elő a pedofillal kapcsolatban. Kiderült, hogy egy 15 éves lánnyal szintén szexuális kapcsolatot létesített, akiről ráadásul pornográf tartalmú fényképeket is készített. Később pedig még jó néhány lány jelezte, hogy Cooper molesztálta őket. Emiatt több ízben is bíróság elé kellett állnia az elkövetőnek, ám

Gary már Carrie néven szerepelt a bírósági jegyzőkönyvekben, ugyanis időközben nemet váltott."

Ezzel összhangban pedig nőként szólították a pedofilt a bíróságon dacára annak, hogy tárgyi bizonyítékok sora állt a hatóságok rendelkezésére, melyek szerint Cooper férfiként molesztálta áldozatait. Csakhogy a bíróság meglehetősen bizarrnak mondható hozzáállása nem tartott túl sokáig, ugyanis az elkövetőre kiszabott – immár megtoldott – 21 évnyi börtönbüntetés letöltését egy férfibörtönben jelölték meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére