Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öngyilkossági gondolatairól vallott Meghan Markle

888.hu, MTI

2021.03.08. 09:00

Meghan Markle-nak a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be Oprah Winfrey-nek adott vasárnapi interjújában.
Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben”

– emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.
Kifejtette: a királyi család tagjainak elmondta, hogy mentális állapota miatt segítségre van szüksége, de nem kapott tőlük támogatást, úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Arra a kérdésre, hogy mire számít a brit királyi udvartól a mostani interjú után, Meghan azt válaszolta: mivel az udvar „aktív szerepet vállalt a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatták, hogy továbbra is csöndben maradjanak”.
Sussex hercege és hercegnéje 2020 márciusában mondott le királyi feladatairól, és jelenleg Kaliforniában él. Harry és Meghan a királyi családból való távozását egy év után kellett volna felülvizsgálni. A Buckingham-palota már február 19-én megerősítette, hogy a pár nem tér vissza az uralkodói feladatokhoz, és Harry lemond tiszteletbeli katonai címeiről. Ez hivatalossá és véglegessé tette a házaspár elválását a királyi családtól.

Meghan az ártatlan bárány?!

A Buckingham-palota a múlt héten bejelentette: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegné állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult el, amelyben azt írták, hogy a hercegné ellen 2018 októberében – amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott – panaszt tettek megalázó bánásmód miatt.
A lap a személyzet egy tagjának kiszivárgott e-mailjét is közölte, amely szerint Meghan állítólag két személyi asszisztensét elbocsátotta, és a személyzet egy harmadik tagjának bizalmát is aláásta. A Buckingham-palota közleményben reagált a The Timesban megjelent írásra. Úgy fogalmaztak: aggódnak a lapban megjelent állítások miatt, és személyzeti csoportjuk megvizsgálja a cikkben leírt körülményeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére