Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Horváth József György

2018.09.25. 22:47

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­õ­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

A képekre később a Ripost bukkant rá a színház Facebook-oldalán. Mintha maga a direktor, Balázs Péter is meglepődött volna a betoppant vendégen, úgy tűnik, kabátban volt éppen, mint aki indult volna valahova.

A színház – mint később kiderült – éppen esti főpróbára készült, kezdődött a díszletépítés, úgyhogy a direktor után a díszletépítő munkásoknak esett le először az álluk a váratlan látogató láttán. Egyből beindult a szokásos szelfizés.

A nyilvánvalóan nem hivatalos "színházlátogatásról" a szokásos forrásokból semmit sem lehetett tudni. A miniszterelnök, aki felesége révén félig-meddig szolnokinak számít – így a helyismerettel nem lehetett gond – valószínűleg a Béres Gyógyszergyár új szolnoki gyárának felavatása után dönthetett úgy, hogy "beugrik" a színházba.

Nem nehéz összekapcsolni a villámlátogatással azt a pénteki hírt sem, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint a Szolnoki Szigligeti Színház felújítására összesen 3 milliárd 997 millió forintot lehet fordítani.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére