Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen elszabadult a genderpokol

Bokor Gábor

2018.04.10. 17:51

A transzgenderõrület nem ér véget, sõt.

Sajnos, mikor azt hisszük, hogy a liberális világ transzgenderdilije nem süllyedhet mélyebbre, jön az élet és ad egy óriási pofont. Ez történt most is, hiszen kiderült, Amerikában teljesen elszabadult a genderpokol.

Egy Amanada Kafton nevű anyuka azzal haknizza végig a sajtót, hogy nőt farag a hatéves fiából, Jamesből, és mostantól a gyerek neve Tracy.

Mindig azt mondta a fiam, hogy lány akar lenni, így engedem neki"

– kezdte az anya, aki szerint fiában akkor született meg a végső döntés, hogy lány lesz, amikor augusztusban óvodába ment.

Onnantól kezdve már nem is hallgatott a James névre, csak Tracyként lehetett szólítani.

Örülök, hogy a gyerekem jól érzi magát. A szülőknek ijesztő egy ilyen szituáció, azonban a kisfiam-lányom elég magabiztos volt ehhez, így engedtem"

– mondta Kafton.

Az apai nagyszülők nem érdeklődnek a gyerek iránt és igyekeznek a kapcsolatot minimálisra szorítani a transzgender családdal. Kafton felháborodott azon is, hogy a rokonok elvitték a gyereket egy ruhaboltba vásárolni, azonban csak a fiú részlegen található darabokból engedték válogatni.

Amanda reméli, hogy ha a gyerek iskolába megy, ott majd engedélyezik számára a női mosdó használatát, mert az óvodában csak a személyzetibe mehet be, hogy így kerüljék el az esetleges afférokat.

A szülő a gyereket még kezelésekre is viszi, hogy a pszichológusok megfejtsék, valójában mit érez a gyerek, fiú-e vagy lány. Kafton ennek ellenére azt tervezi, hogy ösztrogénekkel tömi majd a hatéves gyereket, hogy késleltesse a pubertáskorral járó változásokat.

Ha 18 éves lesz, nemátalakító műtétre is mehet majd, amit ha vállal, támogatom"

– mondta a szülő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére