Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tiltólistára került a jobboldaliságát megvalló Kanye West egy balliberális rádiónál

Sümeghi Lóránt

2018.05.04. 18:15

A liberális, elfogadó, toleráns és a sokszínûséget propagáló baloldal ismét bebizonyította, semmi köze az imént felsorolt jelzõkhöz. Amióta ugyanis a huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendezõ és divattervezõ nyilvánosan kiállt Donald Trump amerikai elnök mellett, a liberális politikai és médiaelit konkrétan célkeresztet rajzolt West homlokára.

Korábban megírtuk, a zenész azzal borította ki a szabadelvű művészvilágot, hogy nemrég azt írta a Twitter-oldalán, hogy "nem kell mindenben egyetérteni Trumppal, de a csőcselék sosem vesz rá arra, hogy ne szeressem". A hatalmas balliberális művészhisztit követően pedig a feketék rabszolgaságáról nyilatkozott ugyanezen a platformon, ahol szavait azon nyomban kiforgatták (West ugyanis nem azt mondta, hogy a feketék önszántukból választották a rabszolgaságot, hanem mentálisan nem voltak elég erősek, hogy fellázadjanak alárendeltségük ellen).

Mindez túlságosan megterhelőnek bizonyult a liberális politikai és médiaelitnek, ugyanis konkrét mozgalmat indítottak, hogy ellehetetlenítsék a zenészt. A mozgalom a #MuteKanye nevet viseli, ami annyit tesz,

hallgattassuk el Kanyét." 

Az elméletileg a szólás- és véleményszabadság nevében tevékenykedő egyes baloldali televíziós és rádióscsatornák komolyan is vették a felhívást. Sajtóértesülések szerint az egyesült államokbeli Detroit városában található egyik legnépszerűbb rádió, a 105.1 The Bounce már tiltólistára is tett minden Kanye West számot, emellett több online rádió szavazásra bocsátotta hallgatói körében a kérdést, tiltsák-e West számait vagy sem.

A liberálisok a zenész egyik főszponzorát, az Adidast is megpróbálták egy 12 ezer fős petícióval rábírni arra, hogy bontsák fel a szerződésüket Westtel, ám a sportszergyártó óriásvállalat nem reagált a kezdeményezésre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére