Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veszélyben az Omega együttes jövője a koronavírus miatt

888.hu

2020.11.14. 13:40

Kóbor János sokkoló vallomást tett a Ripost-nak, amiben teljes elkeseredését fejezte ki az együttes jövőjét illetően. A 77 éves énekes elmondta, hogy a koronavírus egy élet munkáját tette tönkre, és egyben teljesen kizártnak tartja hogy hogy az Omega valaha talpra tudna állni.

Kóbor már nyáron is nagyon tartott a második hullámtól, mint utólag kiderült nem alaptalanul. Az interjúban kifejtette, hogy egy hatvanéves zenekarnál, amiben a tagok bőven hetven év felett vannak, egy év szünet akár végzetes lehet.

A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek”

-nyilatkozta a Ripost-nak az Omega frontembere.

A zenész ennek ellenére örül, hogy teljesen jól van, ami feltehetően fegyelmezett viselkedésének köszönhető. Elmondása szerint fokozottan odafigyel a járványügyi korlátozásokra, ritkán hagyja el a lakását, hogyha viszont ezt nem tudja elkerülni, mindig visel maszkot, amit ő csak szájkosárnak becéz.

Az interjúban zenésztársa, Benkő László állapotáról is beszélt. A Facebookon még előző héten terjedt el egy álhír, hogy Benkő meghalt. Ezt a hírt az együttes a közösségi oldalán gyorsan megcáfolta, és azonnal felkeresték a hír forrását hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan.

Ennek ellenére a billentyűs állapota nem a legkiválóbb. Benkő László-t először májdaganattal operálták, aztán a bőrén találtak elváltozásokat, amiatt kellett kés alá feküdnie. Nem sokkal később a rengeteg gyógyszer miatt gyengült le: bevérzett a gyomra és a nyelőcsöve, nemrég pedig, épp a születésnapján rohammentővel szállították a kórházba, mert bevizesedett a tüdeje. Ez mind júniusban történt.

Azóta a zenész állapota javult, bár mentálisan nehezen birkózik meg a helyzettel. A legfrissebb hírek szerint kénytelen otthonában lábadozni, mert sem a bevizesedett tüdeje, sem a járvány nem teszi lehetővé, hogy kellő időt töltsön a szabadban.

„Laci fizikailag ugyanolyan állapotban van, mint eddig. Otthon lábadozik, természetesen gyakran, naponta beszélek vele telefonon. Ha jobban belegondolok, neki bizonyos szempontból még jót is tesz a koronavírus-helyzet, mivel a rendeletek értelmében nem tud elmászkálni, muszáj otthon pihennie”

– mondta Kóbor az interjú végén.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére