Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veszélyben az Omega együttes jövője a koronavírus miatt

888.hu

2020.11.14. 13:40

Kóbor János sokkoló vallomást tett a Ripost-nak, amiben teljes elkeseredését fejezte ki az együttes jövőjét illetően. A 77 éves énekes elmondta, hogy a koronavírus egy élet munkáját tette tönkre, és egyben teljesen kizártnak tartja hogy hogy az Omega valaha talpra tudna állni.

Kóbor már nyáron is nagyon tartott a második hullámtól, mint utólag kiderült nem alaptalanul. Az interjúban kifejtette, hogy egy hatvanéves zenekarnál, amiben a tagok bőven hetven év felett vannak, egy év szünet akár végzetes lehet.

A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek”

-nyilatkozta a Ripost-nak az Omega frontembere.

A zenész ennek ellenére örül, hogy teljesen jól van, ami feltehetően fegyelmezett viselkedésének köszönhető. Elmondása szerint fokozottan odafigyel a járványügyi korlátozásokra, ritkán hagyja el a lakását, hogyha viszont ezt nem tudja elkerülni, mindig visel maszkot, amit ő csak szájkosárnak becéz.

Az interjúban zenésztársa, Benkő László állapotáról is beszélt. A Facebookon még előző héten terjedt el egy álhír, hogy Benkő meghalt. Ezt a hírt az együttes a közösségi oldalán gyorsan megcáfolta, és azonnal felkeresték a hír forrását hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan.

Ennek ellenére a billentyűs állapota nem a legkiválóbb. Benkő László-t először májdaganattal operálták, aztán a bőrén találtak elváltozásokat, amiatt kellett kés alá feküdnie. Nem sokkal később a rengeteg gyógyszer miatt gyengült le: bevérzett a gyomra és a nyelőcsöve, nemrég pedig, épp a születésnapján rohammentővel szállították a kórházba, mert bevizesedett a tüdeje. Ez mind júniusban történt.

Azóta a zenész állapota javult, bár mentálisan nehezen birkózik meg a helyzettel. A legfrissebb hírek szerint kénytelen otthonában lábadozni, mert sem a bevizesedett tüdeje, sem a járvány nem teszi lehetővé, hogy kellő időt töltsön a szabadban.

„Laci fizikailag ugyanolyan állapotban van, mint eddig. Otthon lábadozik, természetesen gyakran, naponta beszélek vele telefonon. Ha jobban belegondolok, neki bizonyos szempontból még jót is tesz a koronavírus-helyzet, mivel a rendeletek értelmében nem tud elmászkálni, muszáj otthon pihennie”

– mondta Kóbor az interjú végén.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére