Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook szerint már választani is homofób és rasszista

Bertha László

2018.10.04. 08:23

Zuckerberg honi cenzorai szerint már választani is gyûlöletkeltõ, pláne, ha az ember nem az abnormalitás pártfogója.

Tegnap értesítést kaptam a Facebooktól, miszerint a következő 7 napban sem bejegyzést, sem hozzászólást nem tehetek közzé, valamint a Messengert sem használhatom. Történt ugyanis, hogy a 888.hu hivatalos Facebook-oldalán megosztottam egy Best of Viktor-képet, melyen az izzadt néger férfiakat ölelgető francia elnök fotója látható, szembeállítva Orbán Viktorral, aki épp az unokáját tartja a kezében.

A képek önmagukért beszélnek, így természetesen nem kellett hozzá különösebb kommentárt fűznünk. Mindössze annyit: Tessék választani!

Ismerős, ugye?

Nagy szerencse, hogy 1990-ben még nem létezett a Facebook, ugyanis keserű felismerés lett volna már rögtön a rendszerváltás hajnalán, hogy amit kommunizmusban nem lehetett, azt bizony a liberálisnak hazudott „szabad világ” platformjain sem teheti meg büntetlenül az ember.

Úgy tűnik, hogy bizonyos körökben ismét a Brezsnyeveknek és Honeckereknek áll a világ. Választani pedig nem lehet. Hiszen a választás a Facebook szerint immáron rasszista, gyűlöletkeltő és homofób.

De vajon tényleg a fekete férfiakat ölelgető Emmanuel Macron lenne a megkérdőjelezhetetlen norma? Aligha.

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!

A [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére