Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A YouTube törölte a Trump-interjút az „irányelvek megsértése” miatt

888

2022.04.06. 13:20

A YouTube eltávolított egy újabb interjút Donald Trump volt elnökkel pénteken, mert szerintük megsértette a „választási félretájékoztatásra” vonatkozó politikáját.

 

Trump a Real America RNC podcast egyik epizódjában Ronna McDaniellel beszélgetett.

A YouTube azt állította, hogy a videó megsértette a „választási félretájékoztatásra vonatkozó irányelveit”, mivel Trump azt mondta, hogy a 2020-as választásokat iszonyatosan elcsalták.

 

Bár Trump állítólag megsértette a cég politikáját, ez a politika láthatóan csak a konzervatív véleményekre vonatkozik. A YouTube például engedélyezi az olyan demokratákról készült videókat, mint Hillary Clinton és Stacey Abrams, akik megkérdőjelezik a korábban általuk elvesztett választások legitimitását.

 

Ronna McDaniel, az RNC elnöke a YouTube döntését a Big Tech cégek konzervatív vélemények cenzúrázására irányuló legújabb példájaként említette.

 

A Szilícium-völgyi oligarchák jobban törődnek a politikai programjuk előmozdításával és ellenfeleik eltüntetésével, mint a szólásszabadsággal. Erről az égbekiáltó cenzúráról minden amerikainak tudnia kell: ha el tudnak hallgattatni egy volt elnököt, elhallgattathatnak minden olyan állampolgárt, aki szerintük nem áll be a sorba.”

 

McDanielnek a legutóbbi beszélgetése nem az egyetlen Trump-interjú, amelyet a weboldal leszedett. Trump nemrég a Nelk Boys Full Send podcastjában beszélt, amelyet a YouTube körülbelül 24 órával a feltöltés után eltávolított. Az interjú során Trump megjósolta, hogy a podcastot a Big Tech cég cenzúrázza.

 

Ha majd felteszed ezt az interjút – meglátjuk, mi történik, amikor az Instagram, a Facebook, a Twitter, és ezek mindegyike leszedi.”

– mondta a podcastban.

 

– Mert a hazánkban nincs szabad sajtó.”

 

Az RNC csatorna „egyszeri figyelmeztetést” kapott az állítólagos irányelvsértés miatt, a YouTube pedig arra figyelmeztetett, hogy a jövőbeni jogsértések a közösségi irányelvek megsértése miatti figyelmeztetést vonhatnak maguk után, és korlátozhatják a funkciókhoz való hozzáférést.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére