Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BREAKING | Ismeretlen hacker egy 297 oldalas listát töltött fel halott regisztrált szavazókról, és működik

888.hu

2020.11.06. 16:41

Megosztjuk a listát és a linket is, amellyel ellenőrizheted az eredetiségét a michigani ügyfélkapun.

 

Frissítés: a honlapot időközben úgy frissítették, hogy kidobja azokat, akik ötnél többször próbálkoznak.

Egy 4chan-felhasználó feltöltött egy 297 oldalas dokumentumot, amelyen állítólag olyan michigani regisztrált szavazók vannak, akik elmúltak már 100 évesek. Hogy ők kire szavaztak, egyáltlán szavaztak-e, nem tudjuk. Az biztos, hogy Michiganben a kormány demokrata, és a regisztrált szavazók 89 százaléka ment el szavazni, vagy küldött levélszavazatot, ami nem csak ott, de nálunk is rekord lenne. Ami még tény, hogy

Michigannek a 2011-es népszámlálás szerint nagyjából ezer száz évsnél idősebb lakosa volt, ehhez képest a listán 14 500 ilyen ember neve található.

Még ha jóhiszeműen feltételezzük is, hogy ezeknek az embereknek a nevében senki nem küldött levélszavazatot, akkor is felmerül a kérdés: miért van joga halottaknak szavazni?

Ha nincs, miért nem veszi le a demokrata kormány őket a listáról?

Ha kissé szkeptikusan olvasod e sorokat, megértjük. Rengeteg ilyen lista és kép kering az interneten hamis információkkal. Éppen emiatt mentem fel Michigan kormányának honlapjára, ahol ezeknek a létezését ellenőrizni lehet.

A lista valós, akár te is ellenőrizheted

Itt van a teljes lista a – főképp – halott szavazókról.

Ez pedig a helyi ügyfélkapu, ahol az adatok bepötyögésével te is ellenőrizheted, hogy léteznek.

A fenti kép a 69. oldalon található „KENNETH, RABEDEAU, 1916, 48629” eredménye, januárban született. Ellenőrizd, amíg tudod.

A listán kereszt- és vezetéknevek szerepelnek, születési dátummal és irányítószámmal, a lekérdezéshez pedig ezenkívül már csak a születési hónap kell, azt a 12 hónap közül meg kell tippelni. A cikk írásának pillanatában még működött, de mivel nem olyan rég került ki, bármelyik pillanatban törölhetik az adatbázist vagy a funkciót – adatvédelmi vagy egyéb kamuindokra hivatkozva.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére