Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fasisztáknak nem jár internet?

Békési Marcell

2020.08.11. 09:15

Újabb szintre lépett a konzervatívokkal szemben elkövetett cenzúra, miután a Comcast nevű internetszolgáltató – kb. mint nálunk az Invitel vagy a Telekom – egy Laura Loomer nevű republikánus képviselőjelölt kampánystábjával közölte, hogy megvonja tőlük az internetet. Még e-maileket sem küldhetnek ki.

Képzeljük el, hogy egy szép napon próbálunk egy SMS-t elküldeni, vagy telefonálni egyet, és egy automatikus válaszüzenet, vagy robothang bemondja, hogy „Üzenetét nem kézbesítjük, mert potenciálisan gyűlöletbeszédet tartalmaz.

Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban az orwelli disztópia valósággá vált, miután az egyik helyi képviselőjelölt egész kampánystábjával közölte az internetszolgáltatójuk, hogy bocs, srácok, nektek nincs internet, mert fasiszták vagytok.

Laura Loomer egyébként egy arizonai származású képviselőjelölt, aki az egyik floridai körzetből szeretne bejutni a kongresszusba novemberben, és üzenetei ugyan muszlimellenesek,

nemzetiszocializmussal már azért is misztikus őt megvádolni, mivel ő maga is zsidó származású.

A Comcastról pedig érdemes tudni hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb internetszolgáltatója, sok helyen egyedül ők érhetőek el, csak ők szolgáltatnak internetet, a részvényesi köre viszont főképp demokratákból áll,

többek között egyébként Loomer demokrata ellenfele is a cég tulajdonostársa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére