Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lecsapott a gondolatrendőrség a szudániakat nem európainak nevező polgármesterre

888.hu

2021.02.12. 12:30

Egy nap a valóságot is felfüggesztik? – tette fel a kérdést Robert Ménard, akit a találgatások szerint új könyvének megjelenése miatt pécézett ki magának a Facebook.

Twitter-oldalán (még megvan neki) fakadt ki a francia Béziers városának polgármestere, Robert Ménard, akinek több mint 50 ezer követővel rendelkező hivatalos Facebook-oldalát 24 órára felfüggesztették, mert ki mert mondani egy evidenciát.

Pompás! A Facebook 24 órára felfüggesztett, mert azt mondtam, hogy a lengyelek és az olaszok részei az európai civilizációnknak, ellentétben a nigériaiakkal és a szudániakkal. Egy nap a valóságot is felfüggesztik?”

– írta a polgármester, aki a Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet alapítója is.

A spekulációk szerint a cenzúra összefüggésben van azzal, hogy a felfüggesztés egy nappal azelőtt jött, hogy Ménardnak megjelent volna új könyve, amely a Sokkterápia (Thérapie de choc) címet viseli.

Egy másik Twitter-üzenetben Ménard azt állította, hogy alig járt le a felfüggesztése, ismét cenzúrázták, ugyanis megosztotta a könyv borítóját.

Korábban a polgármester feleségére is lecsapott a gondolatrendőrség.

Emmanuelle Ménardot a Twitter 15 hónapra tiltotta le, miután megosztott egy viccet Greta Thunberg svéd radikális klímaaktivistáról.

Robert Ménard egyébként Emmanuel Macron francia elnököt is bírálja a Twitteren.

Macron elfelejtette, hogy boldog karácsonyt kívánjon, na, nem a kínai újévet! Amikor a multikulti ideológiája átveszi a hatalmat”

– írta a politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére