Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Törölte az Északi Áramlat felrobbantásával kapcsolatos tweetjét a korábbi lengyel külügyér

888.hu

2022.09.30. 14:00

Egy gagyi mémet osztott meg helyette. De mi megmutatjuk az eredetit is.

 

Radek Sikorski lengyel EP-képviselő, korábbi külügyminiszter az Északi-Áramlat 1-es és 2-es gázvezetékek tenger alatti felrobbantása után ezt a képet posztolta a Twitterére, utalva az amerikaiak érintettségére:

Egyelőre nem tudni, hogy ki állhat az ügy hátterében, de tény, hogy az amerikaiaknak voltak félreérthető nyilatkozataik korábban. Előkerült például

Joe Biden korábbi nyilatkozata, amin egyértelművé tette, hogy Ukrajna megtámadása esetén az Északi Áramlatnak annyi.

 

Mindenesetre Sikorski törölte a fenti tweetjét és egy gyenge mémet osztott meg helyette:

 

 

Arról egyébként, hogy az új beszállítók állhatnak a gázvezeték elleni szabotázsakció háttérben, Tucker Carlson is beszélt:

 

 

Illetve egy német politikus Gunnar Lindemann, a következőket nyilatkozta:
Az Északi Áramlat 1 és az Északi Áramlat 2 egyszerre vált használhatatlanná szabotázs miatt. Így Németország csak amerikai gázt tud szerezni. És egészen véletlenül egy amerikai haditengerészeti alakulat is a közelben volt. Ilyen barátokkal kinek van szüksége ellenségre?”

 

Sőt, mint azt korábban megírtuk, az amerikai hírszerzés (CIA) már nyáron értesítette a német kormányt az infrastruktúra ellen végrehajtott lehetséges támadásokról:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére