Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tudomány szerint a transzszexualitás pszichológiai rendellenesség

Horváth Tamás

2020.11.12. 17:00

Dr. Filip Furman szociológus szerint az orvosi technológia egyszerűen nem képes rá, hogy egy embernek ténylegesen megváltoztassák a nemét.

A transzszexuális propaganda és a genderideológia tudománytalan voltáról beszélt a V4NA nemzetközi hírügynökségnek dr. Filip Furman, a lengyel Ordo Iuris jogi kutatóintézet Társadalomtudományi és Bioetikai Központjának igazgatója.

Egészen a babiloni időkig kell visszanyúlnia az embernek, ha meg akarja érteni, hogyan lehet az, hogy ki akarják forgatni a tudományokat egyes ideológiák miatt”

– húzta alá Furman, hozzátéve, hogy akkoriban a tudomány azokat szolgálta, akik hatalmon voltak, nem az igazsághoz akartak általa közelebb jutni az emberek.

Dr. Filip Furman

A transzszexualitással kapcsolatban az ismert szociológus elmondta,

hogy az jelenleg pszichológiai rendellenességnek számít a betegségek nemzetközi osztályozása (ICD) szerint.

Furman rámutatott, könnyen meg lehet látni, hogy miért változott meg az erről való gondolkozás: a politikai korrektség jegyében nem akarják „megbélyegezni” a transznemű embereket.

A valóság azonban az, hogy az orvosi technológia egyszerűen nem képes rá, hogy egy embernek ténylegesen megváltoztassák a nemét”

– jelentette ki.

Az Ordo Iuris munkatársa szerint ez az eljárás tulajdonképpen csak kasztrálás, egybekötve egy kis plasztikai műtéttel. Arra is rámutatott, hogy később sokan megbánják a nemváltó műtétet, és úgy érzik, valójában megcsonkították őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére