Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: 2006-os rendõrterror

Nézőpont Intézet: 2006 Gyurcsány felelőssége

Az intézet legújabb kutatásából kiderül a társadalom túlnyomó része szerint Gyurcsány Ferenc a felelős a 2006-os eseményeknek.

Dobrev Klára furcsán emlékszik a 2006-os rendőrterrorra

Dobrev Klára furcsán emlékszik a 2006-os rendőrterrorra

A szivárványkoalíció női jelöltje egy kanapéra ült VV Zsoltival. Amikor a 2006-os rendőrterrorról tettek fel neki kérdést, egészen szürreálisan emlékezett vissza. Ismerve a Gyurcsány család őszinteségre való hajlandóságát, a legnagyobb jóindulattal is csúsztatott.

Ébredjetek már fel fiatalok!

Ébredjetek már fel fiatalok!

Igen, hozzátok beszélek, akik jókat derültök egy „szemkilövető” Gyurcsány Ferencen, ámuldoztok, hogy milyen menő, miközben ízléstelenebbnél ízléstelenebb módon gúnyoljátok ki azt, aki tesz is értetek valamit. Tudatlanság ez? Nem hiszem. Csupán megvezetés. Ez nekik nagyon jól megy.

Jobbik: a szemkilövetõ Gyurcsány-kormány a demokrácia aranykora volt a jelenhez képest

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje szerint a legsötétebb balliberális kormányzatok alatt is sokkal jobb volt Magyarországon, mint ma.

Az MSZP elnöke is hülyét csinált magából

Az MSZP elnöke úgy látszik elfelejtette, hogy mit tett a rendõrség, amikor az MSZP volt hatalmon.

Köpni-nyelni nem tudott Gyurcsány, amikor a 2006-os rendõrterrorról kérdezték

Gyurcsány az utóbbi napok demonstrációit felhasználva károg a magyarországi "diktatúra" miatt. A Vadhajtások azonban megkérdezte tõle, hogy ha most diktatúra van, mégis mi volt 2006-ban, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt?

Baloldali tüntetéskultúra

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és õ ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

A 2006-os tüntetõk kártérítést kapnak az államtól

A 2006-os kormányellenes tüntetések 120 fõnyi károsultja kaphat kártérítést az Igazságügyi Minisztériummal kötött egyezségük eredményeképpen - ismerteti a keddi Magyar Idõk.

Vissza az oldal tetejére