Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: adóelkerülés

Juncker a saját irháját mentegette Brüsszelben

Jean-Claude Juncker politikai karrierjét számos botrány lengi körül. Többek között ezeket is felidézi a V4NA nemzetközi hírügynökség összeállítása.

Pénzmosás gyanúja is felvetõdik a Big Bus kapcsán

A pénzmosás gyanúja is egyértelmûen felvetõdik annak a budapesti városnézõ buszokat üzemeltetõ társaság kapcsán, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarországon lehetõleg egy forint adót se kelljen fizetnie.

Lassan az egész világon Soros kétes ügyleteirõl írnak

Furcsa ellentmondásokra mutatott rá a Huffington Post véleménycikke George Soros tevékenységeivel kapcsolatban. A balliberális amerikai lap felhívta a figyelmet arra, hogy miközben Soros elszántan küzd a pénzmosás, az adóelkerülés és hasonlók ellen, õ maga nem maradt ki az ilyen ügyletekbõl.

Juncker: politikai felelõsségem van az adóelkerülés mûködtetésében

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament pénzmosással, adóelkerüléssel és az adókijátszással foglalkozó vizsgálóbizottságának keddi ülésén elismerte, hogy luxemburgi miniszterelnöksége idején "elhanyagolták" a tisztességes adóversenyt.

Google-adó bevezetésérõl tárgyalnak az unió pénzügyminiszterei

A digitális vállalatoknak is ki kell venniük a részüket a közteherviselésbõl, ahogyan bárki másnak - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szombaton Pozsonyban az európai uniós tagállamok pénzügyminiszterei informális találkozójának második napján.

Megvásárolta a Panama-iratokat a dán adóhatóság

A dán kormány megvette az összes Dániával kapcsolatos Panama-iratot, és azt tervezik, hogy ezek segítségével csapnak le az adóelkerülõ állampolgárokra.

A Tesco Magyarország helyett inkább itt fizetett adót

Hárommilliárd forint adót nem Magyarországon, hanem Svájcban fizetett be a Tesco áruházlánc.

A Jobbiknál csapódott be az offshore-bomba

A radikális párt oligarchiáihoz köthetõ cégek is szerepelnek az offshore-botrány iratanyagában. Elképzelhetõ tehát, hogy nemcsak politikai, hanem pénzügyi okai is vannak a Jobbikban kirobbant válságnak.

Vissza az oldal tetejére