Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: alkalmazás

Klozetkutató apptól lesz az Karácsony Budipestje, ami...

Klozetkutató apptól lesz az Karácsony Budipestje, ami...

Nem mi mondtuk, hanem a városvezető. Végül is az egyébként hasznos és hiánypótló közvécékereső alkalmazás ötlete tényleg beleillik az ivókutak, rovarhotelek, kihasználatlan kerékpársávok és demagóg plakátkampányok sorába. Igaz, ez még csak nem is az ő ötletük volt.

Zajszennyezést jelző alkalmazást fejlesztett ki a Budapest Airport

Új zajmonitorrendszert és járatkövető alkalmazást fejlesztett ki a Budapest Airport, így már az interneten is nyomon lehet követni a repülőtéri zajszennyezést

Légitámadások idején nyugati technológia segíti a szír lázadókat

Sentry néven a légitámadások elkerülésére kifejlesztett, mobiltelefonos figyelmeztetõ rendszert használhatnak a szíriai lázadó erõk Idlíb tartományban, aminek a segítségével elmenekülhetnek a légicsapások elõl.

Brüsszel telefonos alkalmazást fejlesztett az utcai zaklatások ellen

A brüsszeli városvezetés egy mobilalkalmazást fejlesztetett, amellyel a nõket szeretné megvédeni a zaklatóktól.

Itt az app, amellyel szerzõdést köthetsz szex elõtt

Habár a svédeknél még elég a hangos, világos beleegyezés, egyes jogászok azt tanácsolták, hogy érdemes szerzõdést kötni, mielõtt meztelenül belevetjük magunkat az élvezetekbe. Szerencsére a technológiai fejlõdés lehetõvé tette, hogy ezt a mobilunkon is meg tudjuk tenni egy app segítségével, így nem kell nyomtatott papírokat magunkkal vinni egy "éjszakai vadászatra".

Hatalmasat bukott a Starbucks a migránsok alkalmazása miatt

Több mint 30 százalékkal zuhant a Starbucks, a marketingben használatos "fogyasztói percepciós mutatója", miután a kávézólánc vezérigazgatója, Howard Schultz nyílt levélben azt ígérte, Donald Trump bevándorlást szigorító rendeletére válaszul a cég 10 ezer migránst fog felvenni a következõ öt évben.

Már a németek is ódzkodnak a migránsok alkalmazásától

Sigmar Gabriel német alkancellár és gazdasági miniszter szerint a német vállalatok nem foglalkoztatnak elég bevándorlót. Sokkal többet kellene alkalmazniuk.

Most azonnal nézd meg, hogy milyen a Facebook keresõd

Eddig csak azok számára volt elérhetõ ez az új funkció, akik angol nyelven használták a közösségi oldalukat. Mára már a magyar nyelvet használók is jobb keresõt kaptak.

Vissza az oldal tetejére