Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: amerikai nagykövet

Ifj. Lomnici Zoltán a 888-nak: Pressman nagykövet úr mostani lépése nyílt beavatkozás a magyar belügyekbe

Ifj. Lomnici Zoltán a 888-nak: Pressman nagykövet úr mostani lépése nyílt beavatkozás a magyar belügyekbe

David Pressman amerikai nagykövet a Twitteren számolt be arról, hogy találkozott két magyar bíróval, Matusik Tamással és Vasvári Csabával, akik nem mellesleg az Országos Bírósági Tanács tagjai is. A sajtóban többen is a két bíró lemondását követelték és megszólalt az esettel kapcsolatban Varga Zs. András, a Kúria elnöke, valamint Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, aki aggályosnak tartja az egyeztetést. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég igazgatója a 888.hu érdeklődésére elmondta, a nagykövet úr mostani lépése nyílt beavatkozás a magyar belügyekbe és az igazságszolgáltatás elleni támadásként is értékelhető.

Lemondott David B. Cornstein amerikai nagykövet

November elsejétől távozik a nagykövet.

Hazánkat méltatta az amerikai nagykövet

Magyarország Közép-Európa részeként jelentős orosz, kínai és amerikai érdeklődésre tart számot – mutatott rá David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy amerikai rádiós beszélgetős műsorban helyi idő szerint vasárnap.

A Pesti úton még mindig nem járt Karácsony, de a kormányt ráér bemószerolni

A Pesti úton még mindig nem járt Karácsony, de a kormányt ráér bemószerolni

Az amerikai nagykövetnek panaszkodott ma reggel Karácsony Gergely főpolgármester az önkormányzati források 3 százalékának megvonása miatt, de a Pesti úti idősotthonban még mindig nem járt. Minek is menne oda, még csak 40-en haltak meg és 296-an fertőződtek meg a lakók közül...

Helyretette az amerikai nagykövet a Soros-egyetem rektorát

Helyretette az amerikai nagykövet a Soros-egyetem rektorát

David Cornstein, Amerika budapesti nagykövete egy, a HVG-nek adott interjújában élesen bírálta Soros György egyetemének rektorát, amiért az sohasem törekedett a kompromisszumra.

Este 7:59

Ez történt ma!

Orbán Viktor az otthonában fogadta az amerikai nagykövetet

A diplomáciában rendkívülinek mondható helyen és körülmények között találkozott a miniszterelnök és az USA budapesti nagykövete.

Nagyon erõlködött a zsidó folyóirat, de az amerikai nagykövet szerint akkor sincs diktatúra

A Szombat címû zsidó közéleti és kulturális folyóirat két munkatársa, Szántó T. Gábor és Gadó János diktatúrázó és a sajtószabadságot sirató interjút szeretett volna készíteni az újonnan kinevezett amerikai nagykövettel. Nem sikerült nekik, de az erõlködés klaviatúráért és Fõállású Rettegõ díjért kiált!

"Megváltozott az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország kapcsolata"

Az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövete szerint az amerikai-magyar kapcsolatok az elmúlt idõkben "nem olyanok voltak, mint amilyennek lenniük kellett volna".

Beköszönt az új amerikai nagykövet

A múlt héten adta át a köztársasági elnöknek a megbízólevelét az új amerikai nagykövet.

Vissza az oldal tetejére