Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: amerikai nagykövetség

Emlékeztetőül: Joe Bident egyszer már kioktatták a Fudan Egyetemen szuverenitásból

Emlékeztetőül: Joe Bident egyszer már kioktatták a Fudan Egyetemen szuverenitásból

Amerikában mindenki nagyon aggódik, mert a sanghaji Fudan Egyetem Budapesten nyit campust.

Netanjahu: történelmi esemény az amerikai nagykövetség áthelyezése

Történelmi esemény az amerikai nagykövetség hétfõre meghirdetett áthelyezése Jeruzsálembe - jelentette ki Benjámin Netanjahu.

Az amerikaiak vizsgálják a kubai hangtámadást

Az amerikai kormány vizsgálóbizottságot állít fel diplomatái kubai megbetegedése ügyében - jelentették be Washingtonban a keddi szenátusi meghallgatás után.

Ennél szebb feministát ma úgysem fogtok látni

A feminizmus tényleg szexi dolog lenne, ha nem frusztrált, kielégítetlen csajok tûznék zászlajukra a 20. század legbizarrabb vallását. A szomszédos Ukrajnában néha felüti a fejét egy-két jobb bõrbe bújt feminista csajszi, õk általában a Femen nevû erõszakszervezet kötelékében Putyinra vetik magukat (rosszabb esetben Merkelre). A mostani eset azonban a sokat látott feminista közösséget is megbotránkoztatta. Egy szemmel láthatóan gendersérült ukrán nõcske sutba dobta a modellek világbékérõl szõtt ábrándjait, és úgy döntött, hogy beszáll a kié nagyobb párharcba.

Támadás érte az amerikai nagykövetséget Kijevben

Robbanószerkezetet dobott a kijevi amerikai külképviselet területére egy ismeretlen támadó csütörtök éjszaka, a robbanásban senki nem sebesült meg.

Elköszönt Colleen Bell

Colleen Bradley Bell amerikai diplomata, televíziós producer 2014. december 2. óta volt az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.

Hillary vagy Trump? Lomnici válaszol

Az amerikai nagykövetség eredményváró buliján ifj. Lomnici Zoltánnal beszélgettünk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy Donald vagy Hillary lenne jobb elnök Magyarország számára. Az alkotmányjogász meglepõ válaszokat adott.

Népszabi: az amerikai nagykövetség munkatársai is aktívak

André Goodfriend volt amerikai nagykövet két évvel ezelõtti, belügyekbe való beavatkozási epizódja után a történelem újfent megismételte magát: az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének munkatársai a népszabisoknál jártak látogatóban.

Vissza az oldal tetejére