Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: app

Randiapplikációt indított Irán muszlimoknak

Randiapplikációt indított Irán muszlimoknak

Állami randiapplikációt indított Irán a házasságok támogatására. A Hamdam felhasználóinak pszichológiai tesztet kell elvégezniük, majd sikeres pártalálás esetén a házasság első négy évében tanácsadást biztosítanak számukra.

Töltsd le te is az ÉletMentő alkalmazást!

Töltsd le te is az ÉletMentő alkalmazást!

Az elmúlt két hétben 350 ezren töltötték le és már több életet is megmentettek a január 23-án indult, a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikációval, amely gyorsabbá és egyszerűbbé tette a mentőhívást a segítségre szorulók számára.

A kínai vezetés elismerte, hogy voltak hiányosságok a járványra való reagálásban

A kínai vezetés elismerte, hogy voltak hiányosságok a járványra való reagálásban

Beismerte a kínai vezetés hétfőn, hogy voltak gyenge pontok és hiányosságok a koronavírusra való reagálásban, Hszi Csin-ping elnök pedig megfelelő és határozott lépéseket sürgetett a járvány megfékezése érdekében.

Légitámadások idején nyugati technológia segíti a szír lázadókat

Sentry néven a légitámadások elkerülésére kifejlesztett, mobiltelefonos figyelmeztetõ rendszert használhatnak a szíriai lázadó erõk Idlíb tartományban, aminek a segítségével elmenekülhetnek a légicsapások elõl.

Brüsszel telefonos alkalmazást fejlesztett az utcai zaklatások ellen

A brüsszeli városvezetés egy mobilalkalmazást fejlesztetett, amellyel a nõket szeretné megvédeni a zaklatóktól.

Itt az app, amellyel szerzõdést köthetsz szex elõtt

Habár a svédeknél még elég a hangos, világos beleegyezés, egyes jogászok azt tanácsolták, hogy érdemes szerzõdést kötni, mielõtt meztelenül belevetjük magunkat az élvezetekbe. Szerencsére a technológiai fejlõdés lehetõvé tette, hogy ezt a mobilunkon is meg tudjuk tenni egy app segítségével, így nem kell nyomtatott papírokat magunkkal vinni egy "éjszakai vadászatra".

Itt az új katolikus app: gyónás GO

Egy új applikáció látott napvilágot, amely kifejezetten a vallásos kütyüfelhasználókat célozza. Az app segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb levõ papot, hogy meggyónhassuk bûneinket.

Vissza az oldal tetejére