Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: asszád

Asszad: a háborúnak még nincs vége

Hosszú idõ után ismét nyilatkozott a szír elnök.

Reggel 7:59

Botkáék nem tudják, hogy mihez kezdjenek; Soros provokátorai megkapták méltó büntetésüket; Asszad szerint hazugság a szíriai vegyi támadás.

Továbbra sem lesz víz Damaszkuszban?

Bár a hét elején úgy tûnt, van remény arra, hogy kiegyezzenek lázadók és a kormányerõk seregei, vasárnap ismét egymást lõtték a felek a Barada-völgyi víztározóért.

Asszád: a gyõzelem útjára léptünk

Bassár el-Asszád szíriai elnök szerint Aleppó elfoglalásával elérkeztek egy kritikus pillanathoz, de az igazi végsõ gyõzelem az lesz, ha minden terroristával leszámolnak.

A militánsok vegyi fegyvert vethettek be Aleppónál

Bizonyítékot találtak orosz katonai szakértõk arra, hogy szíriai militánsok vegyi fegyvert vetettek be Aleppónál - jelentette be pénteken Igor Konasenkov vezérõrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivõje.

Asszád szerint a nyugati hatalmak egyre gyengébbek Szíriában

A szír elnök a The Times-nak adott interjújában elmondta azt is, hogy egyáltalán nincs lelkiismeret-furdalása, amiatt, hogy hányan haltak már meg az országában.

A szír kormányerõk bevették Daraja városát

Négy évnyi ostrom és véres harc után elhagyták a lázadók a Damaszkusztól pár kilométerre lévõ Darayya városát.

"A franciák vegyi fegyvereket vetettek be Szíriában"

A szír kormányerõk képviselõje szerint a 2013 augusztusában történt gáztámadás mögött a francia titkosszolgálat állt. Az akkori támadásban több száz civil halt meg. A nemzetközi sajtó a polgárháború kirobbanása óta rendszeresen cikkezett arról, hogy a felek vegyi fegyvereket vetnek be.

Történelmet írunk: az USA összefog Oroszországgal

Oroszország és az Egyesült Államok hamarosan tetõ alá hozza a megállapodást, amely szerint közös harci bevetéseket indítanak az Iszlám Állam nevû dzsihadista szervezet harcosai ellen a szíriai Aleppóban - jelentette az orosz sajtó hétfõn Szergej Sojgu védelmi minisztert idézve.

Kizárja Asszáddal az együttmûködést az USA

A szír konfliktus rendezésével kapcsolatban az Egyesült Államok elutasít minden olyan egységkormányt, amelynek Asszád is tagja.

Vissza az oldal tetejére