Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ballibek

Még nem nevettél ilyen jót Botka László kamu ígéretein

Elképesztően vicces mémoldal indult útnak nemrégiben a Facebookon. A Szeretünk Laci nevű oldal Botka László szegedi polgármester be nem tartott ígéreteiből és eget verő hazugságaiból táplálkozik. Jó szórakozást!

Millió fölötti fizetésekért lógnak a parlamentbõl az ellenzék képviselõi

A bevándorláspárti ellenzék az idei parlamenti munka jelentõs részében már eddig sem vett részt, és szemmel láthatóan nem is kíván részt venni. Az ellenzéki képviselõk jelentõs része egymillió forint feletti parlamenti juttatásért cserébe sem hajlandó a munkavégzésre.

Diplomáciai melléfogások ballib módra

A haladó média szinte kiéhezve csapott le a témára: Recep Tayyip Erdogan Budapestre érkezett, hogy egyeztessen a magyar kormányfõvel, valamint közösen átadják a felújított Gül Baba türbéjét.

889

A BBC majd eldönti, mi is a fake news

Ugyanaz a liberális brit közszolgálat akar most okoskodni, melynek több meredek hírhamisítási botránya is volt.

Hollik: Soros egyértelmûvé tette, hogy a 2018-as választások tétje Magyarország függetlensége

Hazudik a Sorost védõ Momentum, amikor a civiltörvény kapcsán a magyar civil társadalomra hivatkozik, mert csak a kizárólag politikai befolyásolással foglalkozó Soros-hálózatnak van gondja az átláthatósági törvénnyel - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A KDNP-s politikus szerint Magyarország függetlenségének a megõrzése, a saját sorsunkról való döntés joga lesz a 2018-as választás tétje, mivel az amerikai milliárdos, Soros György minden eszközével beszállt a választási kampányba, hogy befolyásolja a jövõ évi voksolás eredményét.

Az Index-444 tengely elõre tudta hol és mikor lesz a provokáció Tusványoson

A Soros-féle 444 és Simicska Lajos Indexe nevetségesen aprólékosan számoltak be arról a rövid provokációról, amit a miniszterelnök beszéde alatt egy fiatal nõ fütyüléssel hajtott végre, hogy megzavarja az eseményt. Az elmondása szerint székely származású, Budapesten élõ, LMP-szimpatizáns nõt a rendezõk kivezették.

Vissza az oldal tetejére