Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: balliberális

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

Rég hallottam a bevallottan baloldali gondolkodású emberektől olyan őszinte, egyenes vallomást, mint amilyet Mérő László tett a választások csalásmentességéről, a voksolások tisztaságáról az ATV-ben tegnap. Ha jól belegondolok, talán eddig még soha senkitől nem hallottam ilyet.

A CNN a balliberálisok ideológiai csatornájává avanzsált

A CNN a balliberálisok ideológiai csatornájává avanzsált

A héten ismét Szijjártó Péter volt a CNN vendége. A kormánytag már majdnem annyit szerepel a globális baloldali hálózat első számú propagandatelevíziójában, mint – a nemzetközi szinten kiemelkedő fontosságú – Márki-Zay Péter. A CNN az a hely, ahova rendszerint bokszzsáknak hívják a magyar külügyminisztert, de végül a pofonokat ő adja az aktuális „fake news sztárriporternek”. Ismét nem akartak semmit megtudni, csak elmondani, hogy diktatúra van. A vaskézzel irányított pártsajtóban elhangzott beszélgetés legfontosabb részeit vesszük górcső alá.

Bíró jelölése Karácsony és a teljes baloldal hitelességét semmisíti meg

Bíró jelölése Karácsony és a teljes baloldal hitelességét semmisíti meg

Vasárnap választás lesz a borsodi hatos választókerületben, ahol az egységes baloldal jelöltje még mindig az a Jobbik soraiba tartozó Bíró László, akivel kapcsolatban súlyos, még az ellenzék soraiban is vállalhatatlannak tartott rasszista, antiszociális vádak fogalmazódtak meg.

Csúnyán pofára esett az õrjöngõ balliberális propagandamédia

Ismét bebizonyosodott: a balliberális sajtótermékek bármit megtesznek a kormány lejáratása érdekében, legyen az bármennyire aljas és a valóságot nélkülözõ.

Na, ki tüntette ki emberi jogi díjjal Soros Györgyöt?

A balliberális mûvészvilág egyik legfõbb botrányhõsének, Fischer Ivánnak a bátyja, Fischer Ádám.

Július 8-án rászámolnak Vona Gáborra

A Jobbik - Vona Gábor és Simicska Lajos által eldöntött - baloldali fordulata (a szavazói támogatás radikális csökkenése és a párt alapszervezeteinek megszûnési hulláma után) már abban is érezteti hatását, hogy elkezdõdött az eddig a Jobbikhoz köthetõ, úgymond civil szervezõdés kiválása is. A Betyársereg vezetõje, Tyirityán Zsolt az atv.hu-nak nyilatkozva azt mondta: július 8-án egy új, radikális jobboldali mozgalmat indítanak, amelybõl egyelõre nem kívánnak pártot alakítani.

Soros miatt döntöttek úgy, hogy kilépnek a Jobbikból

Egyre több jobbikos politikus dönt úgy, hogy nem kér az immár Soros György egyeteme mellett is kiálló pártból.

Vissza az oldal tetejére