Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: baloldali

Bojkottálta a miskolci Fidesz járványügyi mentőcsomagját a baloldali városvezetés

Bojkottálta a miskolci Fidesz járványügyi mentőcsomagját a baloldali városvezetés

A miskolci Fidesz csütörtökön nyújtott be egy indítványt a közgyűlésnek, amelyben javaslatokat tettek a baloldali városvezetésnek a vendéglátósok és taxisok megsegítésére. A baloldali városvezetés nem meglepő módon nemcsak nem támogatta, de napirendre sem vette a beadványt, amely közel 4000 bérlőt, sok száz családot és nyugdíjast segíthetne a járványhelyzetben.

Pesti TV: romhalmaz tanyákon találták meg a baloldali jelölt „szakértői csapatának” tagjait

A Jobbikból érkezett és neonáci megnyilvánulásairól elhíresült baloldali jelölt, Bíró László nem fizette ki saját munkavállalóit, inkább átjátszotta a cégét strómanoknak, akik be is döntötték azt. A Riporter kiderítette, hogy kikből áll, és papíron hol lakik az a „professzionális csapat”, amely Bíró magyarázkodása szerint átvette a Hegyalja-Mix Szociális szövetkezetet. Amikor a baloldal szerencsi képviselőjelöltjének a Pesti Srácok újságírója tegnap megmutatta a romos épületek fotóit, a máskor nagy szájjal „judapestező” és „tetűhintásozó” politikus csak összefüggéstelenül hebegett-habogott.

Index-balhé: a kuratóriumi elnök szerint a kirúgott főszerkesztő szándékosan verte szét a lapot

Index-balhé: a kuratóriumi elnök szerint a kirúgott főszerkesztő szándékosan verte szét a lapot

Bodolai László egy zárt Facebook-csoportban arról számolt be, hogy a kirúgott főszerkesztő, Dull Szabolcs többször egyeztetett vezető baloldali politikusokkal.

Több korábbi brit miniszter szerint Corbyn nemzetbiztonsági kockázat

A külügyminisztérium és a hírszerző szolgálatok attól tartanak, hogy a nemzetbiztonságot veszélybe sodorja az, ha Jeremy Corbyn miniszterelnök lesz.

A baloldali demokráciaféltõk valahogy mindig átcsusszannak egy jó kis tömegmészárlós diktatúrába

Baloldali fiatalok - a maguk szerény kis eszközeikkel - csegevárás pólóban általában jobboldali diktatúrák ellen szoktak "harcolni". A nagy közös füvezésbe torkolló "harcaik" közepette mindig könnyezõ szemekkel emlékeznek meg a történelmi nagyjaikról. Szerintetek jobboldali vagy baloldali diktátorból volt több?

Íme az internet pöcegödre: a liberális BuzzFeed

Átfogó kutatás jelent meg a Business Insider (BI) gazdasági lapban az amerikai hírportálok megbízhatóságáról. A patinás Pew Research elemzõintézet adataira támaszkodva a BI szerint a liberális BuzzFeed címû internetes portál valóban az internet legalja.

Hatalmas bukás elõtt áll Valls

A BVA közvélemény-kutatóintézet szerdán közzétett felmérése szerint Manuel Valls korábbi miniszterelnök végezhet az élen a francia baloldal államfõjelölt-állító választásának elsõ fordulójában, de vesztésre áll a második fordulóban, bárki is lesz az ellenfele.

Íme egy igazi vérbalos gyûlölködõ újságíró véleménye a népszavazásról

A gyûlöletkeltõ baloldali "véleményformálók" szerencsére kiszorultak a közbeszédbõl. Szegõ Péter újságíró már csak a Facebook ismerõseit tudja terrorizálni a véleményével.

Vissza az oldal tetejére