Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bálványosi nyári szabadegyetem

Ma kezdődik a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem

Ma kezdődik a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem

Az idei kiemelt téma az első világháború századik évfordulója, továbbá a rendszerváltás utáni 30 év, de a meghívott politikusok és szakértők értékelik az idei európai parlamenti választás eredményét is, valamint több pódiumbeszélgetést szentelnek Európa jövőjének.

Orbán Viktor a hallgatóság kérdéseire is válaszolt Tusnádfürdõn

Mi nem megyünk el az Európai Néppártból, onnan csak elzavarni lehet bennünket - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdõn, ahol elõadása után a hallgatóság kérdéseire válaszolt.

Orbán Viktor: "itt a pillanat, hogy felépítsük a Kárpát-medencét"

Orbán Viktor 29. alkalommal tartotta meg elõadását a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. Beszédeit az utóbbi években már a nemzetközi közvélemény részérõl is mind nagyobb figyelem övezi. A miniszterelnök legfontosabb gondolatai ezúttal a Közép-Európával és a Kárpát-medencével voltak kapcsolatosak. Orbán Viktor beszédében ismét tett egy világ körüli turnét és megpróbálta értelmezni a világpolitikai folyamatokat is.

Az eddigi nemzetpolitika folytatását kérték a határon túli magyar pártok

A 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor "A nemzeti összetartozás ereje" címû kerekasztal-beszélgetésén a határon túli magyarok helyzete került középpontba.

Orbán útja a világpolitika felé

Best of Tusványos (2002-2017).

Varga Mihály Tusványoson: jó felzárkózási pályán van az ország

Jó felzárkózási pályán van Magyarország - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter a 29. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor gazdasági versenyképességet és állami szerepvállalást vizsgáló panelbeszélgetésén csütörtökön Tusnádfürdõn.

Reggel 7:59

Ezek a témák lesznek terítéken ma.

"Amit Tusnádfürdõn mond a miniszterelnök, az a világpolitikában köszön vissza"

A nemzetpolitika bizonyított: a nemzet közjogi egyesítése gyakorlatilag befejezõdött, a mai országgyûlés már nemzetgyûlésként mûködik - állapította meg Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkár szerdán Tusnádfürdõn, a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor megnyitóján.

Orbán Viktor idén is ott lesz Tusványoson

Kedd este kezdetét veszi a a székelyföldi Tusnádfürdõn a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ahol idén már 34 partnerszervezet várja elõadásokra, vitákra és tematikus beszélgetésekre az érdeklõdõket. A zárónapon Orbán Viktorral is találkozhatnak az érdeklõdõk.

Vissza az oldal tetejére