Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bankkártya

Csökkentené a bankkártyás fizetések fertőzésveszélyét a Nemzeti Bank

Csökkentené a bankkártyás fizetések fertőzésveszélyét a Nemzeti Bank

Emeljék ötezerről tizenötezer forintra az PIN-kód használat, vagyis az emberi kontaktus nélküli bankkártyahasználat összeghatárát, javasolja a magyarországi bankoknak a jegybank. Ezzel is csökkenthető az emberi érintkezések száma, amelyek segítik a vírus terjedését.

Bakondi: egyre több információ igazolja az illegális bevándorlás szervezettségét

Egyre több információ igazolja az illegális bevándorlás szervezettségét, finanszírozását - errõl beszélt a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti mûsorában.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt õ maga jelentette be hétfõn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Felelõtlenség név nélküli bankkártyákat osztogatni a migránsoknak

A kormányszóvivõ szerint felelõtlenség a név nélküli bankkártyákat "osztogatni" az illegális bevándorlóknak, éppen ezért a kormány hivatalosan is kérdésekkel fordul az Európai Unió, illetve az ENSZ intézményeihez.

A migrációt segítik az ENSZ által kiadott bankkártyák

A Görögországból elinduláshoz tud segítséget nyújtani a migránsoknak az ENSZ Menekültügyi Fõbiztossága (UNHCR) által kiadott, nem névre szóló bankkártya, amelyre néhány száz eurós havi juttatás érkezik - mondta a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese az M1 reggeli mûsorában.

Név nélküli bankkártyák bukkantak fel a migránsoknál a Balkánon

Úgy tûnik, hogy sikerrel járt az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságának (UNHCR) és az Európai Uniónak az a programja, amely célul tûzte ki, hogy több pénzt jutassanak a migránsoknak. A szlovén médiában jelentek meg azok a hírek, amelyek szerint egyre több migráns bukkan fel a balkánon névtelen, UNHCR-es Mastercarddal.

Hamarosan már nem fogunk készpénzzel fizetni

Egyre népszerûbb az elektronikus fizetés, és egyre többen tudjuk használni.

Mától módosulnak a bankkártyákra vonatkozó szabályok

Szombattól új pénzforgalmi szabályok lépnek életbe Magyarországon is, amelyek a PSD2, azaz a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló módosított uniós irányelv alapján számos kedvezõ változást hoznak a pénzügyi szolgáltatások terén. Az új szabályok több esetben kedveznek a bankkártya-tulajdonosoknak.

Egyre népszerûbb a bankkártya: kikopóban a készpénz

Gergely Péter, a BankRáció.hu elemzõje az M1 vasárnap reggeli mûsorában elmondta, hogy egyre népszerûbb a bankkártyás vásárlás és a kártya használatában is egyre tudatosabbak a fogyasztók.

Vissza az oldal tetejére