Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: barátság kőolajvezeték

Ismét érkezik olaj a Barátság kőolajvezetéken keresztül hazánkba

Ismét érkezik olaj a Barátság kőolajvezetéken keresztül hazánkba

A VG információ szerint csütörtök délután kettő körül már a korábbi fennakadások ellenére érkezett kőolaj Magyarországra.

Transznyefty: Ukrajna leállította az olaj szivattyúzását a Barátság kőolajvezetéken

Ukrajna arról tájékoztatta a Transznyefty orosz állami olajszállítmányozási vállalatot, hogy leállította az olaj szivattyúzását a Barátság kőolajvezetéken Magyarország irányába – közölte kedden este Igor Demin, a Transznyefty szóvivője.

Nem találtak külső beavatkozására utaló nyomokat a Barátság kőolajvezetéken

Az első, a többi között a csővezeték sérülésének jellege alapján tett megállapítások szerint „jelenleg nem ismertek a harmadik személyek beavatkozására utaló jelek” – olvasható a közleményben.

Szivárog a Barátság kőolajvezeték

Ezek a sorozatos szerencsétlen meghibásodások...

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a MOL átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Újraindult Szlovákiába a kőolajszállítás a Barátság vezetéken

Újraindult Szlovákiába a kőolajszállítás a Barátság vezetéken

A MOL-csoporthoz tartozó Slovnaft pozsonyi kőolajfinomító sajtószóvivője az MTI-nek megerősítette, a kőolajszállítás a Barátság kőolajvezetéken a csütörtöki nap folyamán Magyarország irányában is helyreáll.

Prága szerint napokon belül helyreállhat az orosz kőolajszállítás a Barátság-vezetéken

Napokon belül helyreállhat az orosz kőolajszállítás a Barátság-vezetéken – fogalmazott a csehországi kőolaj-vezetéket üzemeltető MERO cseh cég keddi közleményében, anélkül, hogy további részleteket közölt volna.

Menczer: Megdöbbentő és elfogadhatatlan az olajvezetékre tett ukrán kijelentés

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára a közösségi oldalára pénteken feltett videóban elmondta: megbeszélést folytatott Ljubov Nepoppal, Ukrajna budapesti nagykövetével, akinek elmondta, hogy Magyarország minden bajban lévőnek segít, de a magyar energiabiztonságot támadó nyilatkozatok megdöbbentőek és elfogadhatatlanok.

Vissza az oldal tetejére